Takläckage.se

Takläckage i Stockholm

Har du upptäckt ett läckage i ditt tak? Oroa dig inte! Vi finns här för att hjälpa dig. Vår expertis inom takläggning garanterar att ditt hem skyddas mot vatten- och fuktskador.

Laga Läckande Yttertak

Läcker taket? Vi byter alla takbeklädnader: plåt, tegel, papp & betong.

Tätning av Hål & Sprickor i Taket

Har du haft problem med ett läckande tak? Vi hjälper dig med renoveringen!

Renovera Skorsten med Vattenskada

Problem med skorstenen? Vi laga & fogar läckageskador.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Okulär Besiktning

Vi lokaliserar grundproblemet

Akut & Jour

Snabb och akut hjälp vid behov

Certifierade

Förhindra värre vatten- & fuktskador

Takläggare som Lagar Takläckor i Stockholm

Specialister inom renovering av läckande tegel, plåt, betong- & papptak

Skräddarsydda lösningar

Vårt team erbjuder en rad tjänster för att effektivt hantera ditt takläckage. Vi börjar med en okulär besiktning för att noggrant lokalisera och analysera problemet, följt av:

  • Tätning av hål och sprickor i taket
  • Reparation och renovering av skadade områden
  • Förhindrande av framtida vatten- och fuktskador
  • Snabb och akut hjälp vid behov

Varför reparera?

Ett läckande tak kan leda till allvarliga skador på din fastighet. Vatteninfiltration kan orsaka mögel, röta och strukturella problem. Att tidigt åtgärda läckor är därför kritiskt för att bevara ditt hems integritet och värde.

Lagning av takläckage i Stockhom med omnejd

Vår takläggningsfirma betjänar kunder i Stockholm och omnejd, inklusive områden som Södertälje, Sollentuna, Sundbyberg, Vallentuna, Upplands Väsby, Norrtälje, Åkersberga, Täby, Hässelby, Vällingby, Järfälla, Jakobsberg, Nacka, Danderyd, Bromma, Älvsjö, Liljeholmen, Huddinge, Enskede, Årsta, Haninge, Vendelsö, Tumba, Solna, Saltsjöbaden, Gustavsberg, Tyresö, Värmdö, Lidingö, Ekerö, Bagarmossen, Flemingsberg, Märsta & Sigtuna, Botkyrka, Spånga, Johanneshov, Kungsängen, Farsta och Hägersten.

Kontakta Oss

Är du redo att ta hand om ditt takläckage? Kontakta oss idag för ett gratis kostnadsförslag. Vårt team av kunniga och trevliga takläggare är redo att hjälpa dig med dina takbehov.

Våra kunder

Vi har nöjet att tjäna en mångsidig kundkrets, inklusive privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar, myndigheter, lantbrukare och fastighetsägare. Vår erfarenhet sträcker sig över hela Stockholmsområdet, vilket gör oss till en pålitlig partner för snabb lagning av takläckor för kunder i hela regionen.

Dra nytta av ROT-avdraget

Som privatkund kan du dra nytta av ROT-avdraget när du anlitar oss för ditt takprojekt. Detta avdrag minskar kostnaden för arbetskraft betydligt och gäller för reparationer, underhåll samt ombyggnationer. Det är viktigt att uppfylla Skatteverkets villkor för att kunna utnyttja denna förmån.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 49
E-mail: offert@takläckage.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Det är svårt att ge ett exakt svar på vad en takrenovering kostar då det beror på flera förutsättningar så som storlek på skadan, takmaterial etc. För att få ett säkert beslut rekommenderar vi att vi kommer förbi en kostnadsfri offert.

Du kan som privatperson söka ROT-Avdraget när du renoverar eller lägger om taket. Detta kan dra ned kostnaden på arbetskostnaden på upp till 30%. Om ni vill veta mer kan ni kontakta oss för mera information.

Det kan bero på vilket takmaterial ni har eller klimatet. Om ni utsätts för mycket väder kan skador uppkomma snabbare. Vi rekommenderar att ni ser över taket var 20e år, men vissa material kan hålla betydligt längre.

Vi erbjuder alltid kostnadsfria kostnadsförslag så att du som kund ska kunna se på ett ungefär vad totalkostnaden blir. Offerten innebär alltså att du får reda på priset och är inte bindande.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Huddinge
Read More
Vi behövde se över vårt tegeltak till villan i Huddinge. Dem erbjöd en fri offert, lagade hålet direkt och allt utfördes proffsigt & snabbt. Mycket nöjda! Vi rekommenderar!
Erik
Enskede
Read More
Vi kände oss trygga direkt från början när vi valde Takläckage i Stockholm. Deras takläggare var lyhörda och arbetade för fullt för att renovera vårt tak i tid. Efter allt var klart städade de upp efter sig. Väldigt nöjda!
Petra F
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Takläckage i Stockholm när vi upptäckte att det läckte vatten från undertaket till vårt garage i Haninge. De la nytt tak och det blev äntligt torrt! Kan varmt rekommendera!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Tegeltak & Takstol till Villa. Haninge

Takreparation & takläggning till villa ute i Haninge. Ny takstol & takpannor.

Omläggning Tegeltak. Täby Lahäll

Omläggning av tegeltak till villaägare på 330 kvm i Täby Kommun, Lahäll. Svarta tegelpannor.

Inklädnad av Skorsten. Huddinge

Renovering & inklädnad av skorsten till villa i Huddinge. Plåt som täckmaterial för extra lång hållbarhet.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 49
E-mail: offert@takläckage.se

Vill du bli kontaktad?