Takläckage.se

Takläckage på Lidingö, Stockholm

Vi ser över ditt tak i Lidingö med omnejd för att förhindra vatten- och fuktskador och se till att ditt hem är torrt i många år framöver.

Laga Läckande Yttertak

Att upptäcka fuktskador i fasaden eller hitta en pöl från ett vattenläckage är aldrig kul.

Tätning av Hål & Sprickor i Taket

Läckage uppstår när det finns brister i taket och då krävs en snabb och effektiv lösning.

Renovera Skorsten & Tätskikt

Då kan hjälpen från en lokal takläggare som är specialiserad på takläckage spara dig både tid och pengar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Okulär Besiktning

Vi lokaliserar grundproblemet

Akut & Jour

Snabb och akut hjälp vid behov

Certifierade

Förhindra värre vatten- & fuktskador

Laga Läckande Tak på Lidingö, Stockholm Skärgård

Anlita en takspecialist och ha tätt tak i flera år!

Lidingös takspecialister inom takläckage

Oavsett om du har plåttak, betongtak eller tegeltak så är vi experter på ditt tak, och tack vare lokal anknytning vet vi vilka väder och vindförhållanden som råder i ditt område. Vi genomför takinspektioner, besiktningar, reparationer och renoveringar i Lidingö med omnejd, inklusive områden som Stockholm, Gåshaga, Herserud, Hersby, Brevik, Bosön, Bodal, Dalenum, Baggeby, Larsberg, Skärsätra, Torsvik, Näset, Killinge, Rudboda, Gångsätra, Storholmen, Sticklinge, Mosstorp, Högberga, Kyrkviken, Mölna, Ekholmsnäs och Askrike.

Grundlig inspektion av ditt tak

Varje tak är unikt, och likaså lösningarna och åtgärderna som krävs. För att reparera eller laga ditt tak korrekt så utför vi en okulär besiktning för att lokalisera grundproblemet. Tack vare punktlighet samt kunniga och trevliga takläggare så kommer vi sköta hela processen vid din takreparation, inklusive montering, hyra och nedmontering av byggställning i egen regi. Vi kan se över både renoveringar eller nybyggnad och ser säkerhet och kvalitet som ledstjärna i vårt arbete.

När akut utryckning krävs

Har vatten börjat läcka in genom konstruktionen? I stället för att själv försöka täta ditt läckage så kan vi snabbt komma på plats för att skapa en provisorisk lösning till dess att vi har åtgärdat ditt läckage så att det håller i många år framöver. Vi erbjuder akut hjälp så att ditt hem är torrt under tiden som vi utför reparationsarbetet. Genom att ta kontakt med specialister och låta oss täta din läcka så ser du till att vattenskadan repareras korrekt och håller i många år framöver.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 49
E-mail: offert@takläckage.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Det är svårt att ge ett exakt svar på vad en takrenovering kostar då det beror på flera förutsättningar så som storlek på skadan, takmaterial etc. För att få ett säkert beslut rekommenderar vi att vi kommer förbi en kostnadsfri offert.

Du kan som privatperson söka ROT-Avdraget när du renoverar eller lägger om taket. Detta kan dra ned kostnaden på arbetskostnaden på upp till 30%. Om ni vill veta mer kan ni kontakta oss för mera information.

Det kan bero på vilket takmaterial ni har eller klimatet. Om ni utsätts för mycket väder kan skador uppkomma snabbare. Vi rekommenderar att ni ser över taket var 20e år, men vissa material kan hålla betydligt längre.

Vi erbjuder alltid kostnadsfria kostnadsförslag så att du som kund ska kunna se på ett ungefär vad totalkostnaden blir. Offerten innebär alltså att du får reda på priset och är inte bindande.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Huddinge
Read More
Vi behövde se över vårt tegeltak till villan i Huddinge. Dem erbjöd en fri offert, lagade hålet direkt och allt utfördes proffsigt & snabbt. Mycket nöjda! Vi rekommenderar!
Erik
Enskede
Read More
Vi kände oss trygga direkt från början när vi valde Takläckage i Stockholm. Deras takläggare var lyhörda och arbetade för fullt för att renovera vårt tak i tid. Efter allt var klart städade de upp efter sig. Väldigt nöjda!
Petra F
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Takläckage i Stockholm när vi upptäckte att det läckte vatten från undertaket till vårt garage i Haninge. De la nytt tak och det blev äntligt torrt! Kan varmt rekommendera!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Tegeltak & Takstol till Villa. Haninge

Takreparation & takläggning till villa ute i Haninge. Ny takstol & takpannor.

Omläggning Tegeltak. Täby Lahäll

Omläggning av tegeltak till villaägare på 330 kvm i Täby Kommun, Lahäll. Svarta tegelpannor.

Inklädnad av Skorsten. Huddinge

Renovering & inklädnad av skorsten till villa i Huddinge. Plåt som täckmaterial för extra lång hållbarhet.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 49
E-mail: offert@takläckage.se

Vill du bli kontaktad?