Takläckage.se

Takläckage i Vallentuna, Stockholm

Behöver du laga läckande tak i Vallentuna & Stockholm med omnejd? Välkommen till oss! Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!

Laga Läckande Yttertak

Vi är en kunnig och erfaren takfirma som hjälper dig med alltifrån akut hjälp med taket till okulär besiktning och förebyggande takarbeten.

Tätning av Hål & Sprickor i Taket

Vi är ett gäng skickliga takarbetare som har den kunskap som krävs för att laga tak på alla typer av byggnader.

Renovera Skorsten med Vattenskada

Är du redo att ta itu med skorstenen? Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt prisförslag.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Okulär Besiktning

Vi lokaliserar grundproblemet

Akut & Jour

Snabb och akut hjälp vid behov

Certifierade

Förhindra värre vatten- & fuktskador

Renovering av Takläckor i Vallentuna & Stockholm

Vi besiktigar ditt tak för att identifiera grundproblemet och tätar effektivt läckan för att förhindra värre vatten- eller fuktskador.

Professionell undsättning inom takläckage

Har ditt tak börjat läcka? Hör av dig till oss så rycker vi ut och hjälper dig med kort varsel. Vi är en lokal takfirma i Vallentuna som jobbar nära våra kunder. Vi erbjuder snabb och professionell service i Vallentuna, Stockholm, Roslagen, Uthamra, Täby, Rosendal, Kragstalund, Lindholmen, Åkersberga, Brottby, Lövsättra, Kårsta, Ormsta, Bällsta, Karlberg och Tingvalla.

Allt för ditt tak

Vår kompetenta och certifierade takfirma är redo att hjälpa dig att laga taket. Vårt tjänsteutbud inkluderar bland annat:

  • Laga läckande tak
  • Täta hål i taket
  • Okulär besiktning
  • Akut hjälp
  • Förhindra värre vatten- & fuktskador
  • Takrenovering vid vattenskada

Skräddarsydda lösningar för alla sorters tak

Vi lagar vattenläckor på alla sorters tak, inklusive tegel, betongpannor, plåt- och papptak. Vi tar alltid fram skräddarsydda lösningar som är anpassade för det specifika takets behov och kundens önskemål. Vi reparerar tak på alla sorters fastigheter, bland annat villor, radhus, flerfamiljshus, hyreshus, garage, kommersiella fastigheter, industrilokaler, bostadsrättsföreningar, skolor och fritidshus.

Åtgärda takläckan så snabbt som möjligt

Ett takläckage bör åtgärdas så snabbt som möjligt annars kan det uppstå större och mer komplicerade skador på både taket och fastigheten. Läckage kan uppstå av flera anledningar, exempelvis konstruktionsfel eller påfrestande väderförhållanden. Kontakta vår noggranna och pålitliga takfirma om du vill åtgärda läckan och lokalisera grundproblemet. Vi har många års erfarenhet av lyckade takrenoveringar och vi ser till att sätta in rätt åtgärder för just ditt tak.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 49
E-mail: offert@takläckage.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Det är svårt att ge ett exakt svar på vad en takrenovering kostar då det beror på flera förutsättningar så som storlek på skadan, takmaterial etc. För att få ett säkert beslut rekommenderar vi att vi kommer förbi en kostnadsfri offert.

Du kan som privatperson söka ROT-Avdraget när du renoverar eller lägger om taket. Detta kan dra ned kostnaden på arbetskostnaden på upp till 30%. Om ni vill veta mer kan ni kontakta oss för mera information.

Det kan bero på vilket takmaterial ni har eller klimatet. Om ni utsätts för mycket väder kan skador uppkomma snabbare. Vi rekommenderar att ni ser över taket var 20e år, men vissa material kan hålla betydligt längre.

Vi erbjuder alltid kostnadsfria kostnadsförslag så att du som kund ska kunna se på ett ungefär vad totalkostnaden blir. Offerten innebär alltså att du får reda på priset och är inte bindande.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Huddinge
Read More
Vi behövde se över vårt tegeltak till villan i Huddinge. Dem erbjöd en fri offert, lagade hålet direkt och allt utfördes proffsigt & snabbt. Mycket nöjda! Vi rekommenderar!
Erik
Enskede
Read More
Vi kände oss trygga direkt från början när vi valde Takläckage i Stockholm. Deras takläggare var lyhörda och arbetade för fullt för att renovera vårt tak i tid. Efter allt var klart städade de upp efter sig. Väldigt nöjda!
Petra F
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Takläckage i Stockholm när vi upptäckte att det läckte vatten från undertaket till vårt garage i Haninge. De la nytt tak och det blev äntligt torrt! Kan varmt rekommendera!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Tegeltak & Takstol till Villa. Haninge

Takreparation & takläggning till villa ute i Haninge. Ny takstol & takpannor.

Omläggning Tegeltak. Täby Lahäll

Omläggning av tegeltak till villaägare på 330 kvm i Täby Kommun, Lahäll. Svarta tegelpannor.

Inklädnad av Skorsten. Huddinge

Renovering & inklädnad av skorsten till villa i Huddinge. Plåt som täckmaterial för extra lång hållbarhet.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 49
E-mail: offert@takläckage.se

Vill du bli kontaktad?