Takläckage.se

Takläckage i Spånga, Stockholm

Vi reparerar takläckor på alla slags tak och alla typer av takbeläggningar i Spånga. Anlita en takspecialist och ha tätt tak i flera år.

Laga Läckande Yttertak

Regn, snö, snösmältning, vind och storm sliter på ditt tak år efter år. Åldersslitage är den vanligaste anledningen till att ditt tak börjar släppa in fukt.

Tätning av Hål & Sprickor i Taket

Att anlita en takläggare som är specialiserad på takläckage kan förhindra många av dessa problem oavsett om du har ett nyare eller äldre tak.

Renovera Skorsten & Ventilationsrör

Förhindra att fukt och vatten kan leta sig in i genomföringar i ventilationsrör, avluftningar & skorstenen.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Okulär Besiktning

Vi lokaliserar grundproblemet

Akut & Jour

Snabb och akut hjälp vid behov

Certifierade

Förhindra värre vatten- & fuktskador

Laga Läckande Tak i Spånga, Stockholm

Tack vare lokal anknytning kan vi komma till undsättning inom tackläckage och åtgärda de mest krävande och komplicerade läckagen.

Totalentreprenad för läckande tak i Spånga

Vi lagar, reparerar eller renovera bristerna i ditt tak. Oavsett vilket tak du har så kan vi se över läckande tak eller vara proaktiva och säkerställa att ditt tak håller i många år till. Säkerhet är för oss A och O och tack vare noggrannhet och ett brett kontaktnät så erbjuder vi totalentreprenad för både nybyggnad och renovering. Tack vare våra takläggares punktlighet så kommer ditt takproblem att lösas snabbt och effektivt och vi tar hand om hela processen, inklusive montering, hyra och nedmontering av byggställning i egen regi.

Anlita en takspecialist och ha tätt tak i flera år

Vår takläggningsfirma betjänar kunder i Stockholm med omnejd, inklusive områden som Hässelby, Vällingby, Kälvesta, Åkermyntan, Hässelby Villastad, Hässelby Strand, Bromsten, Sundby, Solhem, Nälsta, Solhöjden, Flysta, Sundbyberg, Bromma, Ängby, Blackeberg, Vinsta, Duvbo, Järfälla, Sollentuna och Kista.

Metodisk och noggrann besiktning

Det första vi gör när vi kommer ut till dig är att genomföra en okulär besiktning, det vill säga en noggrann inspektion med synen. Därefter kan vi fastställa vad som behöver göras med ditt tak, oavsett om det handlar om att täcka hål i taket eller förebygga framtida läckage. Vi besiktigar och reparerar plåttak, tegeltak, papptak och betongtak och våra trevliga takläggare kommer reparera ditt tak fackmannamässigt och professionellt.

Vi kommer till undsättning inom takläckage

När en akut skada har uppstått så behöver du AKUT hjälp med att täta igen taket och förhindra värre fukt- och vattenskador. Vi kommer till undsättning när ditt tak läcker och vidtar snabba och korrekta åtgärder för att stoppa läckaget provisoriskt samtidigt som vi tar fram en kvalitativ reparationsplan.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 49
E-mail: offert@takläckage.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Det är svårt att ge ett exakt svar på vad en takrenovering kostar då det beror på flera förutsättningar så som storlek på skadan, takmaterial etc. För att få ett säkert beslut rekommenderar vi att vi kommer förbi en kostnadsfri offert.

Du kan som privatperson söka ROT-Avdraget när du renoverar eller lägger om taket. Detta kan dra ned kostnaden på arbetskostnaden på upp till 30%. Om ni vill veta mer kan ni kontakta oss för mera information.

Det kan bero på vilket takmaterial ni har eller klimatet. Om ni utsätts för mycket väder kan skador uppkomma snabbare. Vi rekommenderar att ni ser över taket var 20e år, men vissa material kan hålla betydligt längre.

Vi erbjuder alltid kostnadsfria kostnadsförslag så att du som kund ska kunna se på ett ungefär vad totalkostnaden blir. Offerten innebär alltså att du får reda på priset och är inte bindande.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Huddinge
Read More
Vi behövde se över vårt tegeltak till villan i Huddinge. Dem erbjöd en fri offert, lagade hålet direkt och allt utfördes proffsigt & snabbt. Mycket nöjda! Vi rekommenderar!
Erik
Enskede
Read More
Vi kände oss trygga direkt från början när vi valde Takläckage i Stockholm. Deras takläggare var lyhörda och arbetade för fullt för att renovera vårt tak i tid. Efter allt var klart städade de upp efter sig. Väldigt nöjda!
Petra F
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Takläckage i Stockholm när vi upptäckte att det läckte vatten från undertaket till vårt garage i Haninge. De la nytt tak och det blev äntligt torrt! Kan varmt rekommendera!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Tegeltak & Takstol till Villa. Haninge

Takreparation & takläggning till villa ute i Haninge. Ny takstol & takpannor.

Omläggning Tegeltak. Täby Lahäll

Omläggning av tegeltak till villaägare på 330 kvm i Täby Kommun, Lahäll. Svarta tegelpannor.

Inklädnad av Skorsten. Huddinge

Renovering & inklädnad av skorsten till villa i Huddinge. Plåt som täckmaterial för extra lång hållbarhet.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 49
E-mail: offert@takläckage.se

Vill du bli kontaktad?