Takläckage.se

Takläckage på Tyresö, Stockholm

Takläggarna från Tyresö som kan allt inom takläckage, taksäkerhet & takreparation.

Laga Läckande Yttertak

Oavsett om du har plåttak, tegeltak, papptak eller betongtak så har vi kompetensen och verktygen för att hantera läckande tak.

Tätning av Hål & Sprickor i Taket

Det är när ditt tak inte håller tätt som en takspecialist inom takläckage behövs för att förhindra värre vatten- och fuktskador.

Avrinning & Lägga Tätskikt

Ditt tak ska kunna avleda nedfallande vatten och snö och tätskiktet behöver hålla tätt i många år.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Okulär Besiktning

Vi lokaliserar grundproblemet

Akut & Jour

Snabb och akut hjälp vid behov

Certifierade

Förhindra värre vatten- & fuktskador

Takspecialist för Läckande Tak runt Tyresö & Södra Stockholm

Vi kommer till undsättning vid takläckage. När vatten har börjat läcka in så gäller det att agera snabbt.

Laga Läckande Tak i Tyresö

Läckor i tak är dock inget nytt problem och har funnits lika länge som tak har funnits. Ibland uppstår problemet långsamt genom en kombination av takkonstruktion och väder, men ibland handlar det om konstruktionsfel eller skador som uppstått från tidigare åtgärdsarbeten.

Snabb hjälp när ditt tak behöver det

Ett vanligt tecken på inläckage är att det droppar från innertaket i samband med regn eller töväder. Självklart uppstår då en känsla av att läckaget snabbt behöver åtgärdas, vilket är mycket riktigt. När du behöver omedelbar och AKUT hjälp på grund av att det rinner eller droppar in vatten i ditt hem så kommer vi till undsättning för att snabbt vidta korrekta åtgärder.

Takspecialisterna från Södra Stockholm

Säkerhet är av högsta prioritet för oss, och tack vare noggrannhet och ett brett nätverk kan vi erbjuda totalentreprenad för både nybyggnad och renovering. Våra kunniga och trevliga takläggare löser ditt takproblem snabbt och effektivt från start till slut, inklusive montering, hyra och nedmontering av byggställning i egen regi. Vi betjänar hela Tyresö & Stockholm samt närliggande områden som Nyfors, Nacka, Trollbäcken, Hanviken, Bollmora, Strand, Trinntorp, Tegelbruket, Ällmora, Värmdö, Brevik, Dyvik, Dyviksudd, Raksta och Vissvass.

Okulär besiktning och takinspektion

Att gissa eller chansa när det kommer till takläckage eller fuktskador kan bli både dyrt och förödande. Därför krävs en noggrann inspektion för att se vilka åtgärder som just ditt tak behöver. Vi genomför en okulär besiktning för att lokalisera grundproblemet. Vare sig vi behöver reparera läckage, förhindra framtida läckage eller laga fuktskador så kommer vi tack vare vår grundliga och metodiska besiktning kunna veta exakt vad vi behöver göra för att reparera ditt tak.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 49
E-mail: offert@takläckage.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Det är svårt att ge ett exakt svar på vad en takrenovering kostar då det beror på flera förutsättningar så som storlek på skadan, takmaterial etc. För att få ett säkert beslut rekommenderar vi att vi kommer förbi en kostnadsfri offert.

Du kan som privatperson söka ROT-Avdraget när du renoverar eller lägger om taket. Detta kan dra ned kostnaden på arbetskostnaden på upp till 30%. Om ni vill veta mer kan ni kontakta oss för mera information.

Det kan bero på vilket takmaterial ni har eller klimatet. Om ni utsätts för mycket väder kan skador uppkomma snabbare. Vi rekommenderar att ni ser över taket var 20e år, men vissa material kan hålla betydligt längre.

Vi erbjuder alltid kostnadsfria kostnadsförslag så att du som kund ska kunna se på ett ungefär vad totalkostnaden blir. Offerten innebär alltså att du får reda på priset och är inte bindande.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Huddinge
Read More
Vi behövde se över vårt tegeltak till villan i Huddinge. Dem erbjöd en fri offert, lagade hålet direkt och allt utfördes proffsigt & snabbt. Mycket nöjda! Vi rekommenderar!
Erik
Enskede
Read More
Vi kände oss trygga direkt från början när vi valde Takläckage i Stockholm. Deras takläggare var lyhörda och arbetade för fullt för att renovera vårt tak i tid. Efter allt var klart städade de upp efter sig. Väldigt nöjda!
Petra F
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Takläckage i Stockholm när vi upptäckte att det läckte vatten från undertaket till vårt garage i Haninge. De la nytt tak och det blev äntligt torrt! Kan varmt rekommendera!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Tegeltak & Takstol till Villa. Haninge

Takreparation & takläggning till villa ute i Haninge. Ny takstol & takpannor.

Omläggning Tegeltak. Täby Lahäll

Omläggning av tegeltak till villaägare på 330 kvm i Täby Kommun, Lahäll. Svarta tegelpannor.

Inklädnad av Skorsten. Huddinge

Renovering & inklädnad av skorsten till villa i Huddinge. Plåt som täckmaterial för extra lång hållbarhet.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 49
E-mail: offert@takläckage.se

Vill du bli kontaktad?