Takläckage.se

Takläckage i Norrtälje, Stockholm & Roslagen

Ett tätt tak ger lägre elkostnader, håller värmen bättre under kalla nätter och vinterhalvåret och gör att ditt hem håller sig fritt från fuktskador och vattenläckor. Genom att då ta hjälp av specialister inom takläckage som utför takbesiktningar, reparationer och renoveringar av ditt tak så kan du förebygga, förhindra eller reparera ditt tak så att det håller ditt hem torrt under en lång tid framöver.

Laga Läckande Yttertak

När det uppstår brister i ditt tak så skyddar taket inte ditt hem på det sätt som det ska.

Tätning av Hål & Sprickor i Taket

Skadorna och konsekvenserna kan bli kostsamma, långdragna och omständiga.

Renovera Skorsten & Tätskikt

Specialisterna på täta tak & skorstenar som håller länge.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Okulär Besiktning

Vi lokaliserar grundproblemet

Akut & Jour

Snabb och akut hjälp vid behov

Certifierade

Förhindra värre vatten- & fuktskador

Vi Renoverar Takläckor i Norrtälje, Stockholm

En takläggare specialiserad inom takläckage kan snabbt genomföra en noggrann besiktning och se var grundproblemet ligger.

Alla typer av tak i Norrtälje med omnejd

Vi gör allt i egen regi från början till slut, oavsett vilken taktyp du har. Våra skickliga och trevliga hantverkare kommer ut till dig och ser över ditt tak i hela Norrtälje med omnejd. Detta inkluderar områden som Roslagen, Stockholm, Uppland, Rimbo, Rånäs, Knutby, Uppsala, Edsbro, Älmsta, Åkersberga, Almunge, Knivsta, Hallstavik, Blidö, Brottby, Lövsta, Närtuna och Finsta. Vare sig det rör sig om nybyggnad eller renoveringar av takläckage så finns vi i närheten.

Vi besiktigar ditt tak

Ibland ser du bokstavligen vatten rinna in genom taket, men ibland kan röra sig om annan problematik så som spruckna takpannor, rost-, fukt-, eller mögelskador eller bara en dålig lukt i huset. När vi kommer ut till dig så genomför vi en noggrann inspektion, en så kallad okulär besiktning, för att identifiera problemet. Vi ser till exempel över ventilation, kupor, konstruktionen samt avrinning. Därefter sätter vi en unik och lämplig åtgärdsplan för just ditt tak och vidtar de åtgärder som krävs.

Akut hjälp vid takläckage

Vid akuta situationer, det vill säga när vatten har börjat läcka in, då erbjuder vi AKUT hjälp på ett professionellt och effektivt sätt. Vare sig du har ett nytt eller äldre tak så kan vi snabbt identifiera orsaken till läckaget och vidta lämpliga åtgärder för att stoppa takläckaget. Vi kommer helt enkelt till undsättning när ditt tak läcker in vatten.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 49
E-mail: offert@takläckage.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Det är svårt att ge ett exakt svar på vad en takrenovering kostar då det beror på flera förutsättningar så som storlek på skadan, takmaterial etc. För att få ett säkert beslut rekommenderar vi att vi kommer förbi en kostnadsfri offert.

Du kan som privatperson söka ROT-Avdraget när du renoverar eller lägger om taket. Detta kan dra ned kostnaden på arbetskostnaden på upp till 30%. Om ni vill veta mer kan ni kontakta oss för mera information.

Det kan bero på vilket takmaterial ni har eller klimatet. Om ni utsätts för mycket väder kan skador uppkomma snabbare. Vi rekommenderar att ni ser över taket var 20e år, men vissa material kan hålla betydligt längre.

Vi erbjuder alltid kostnadsfria kostnadsförslag så att du som kund ska kunna se på ett ungefär vad totalkostnaden blir. Offerten innebär alltså att du får reda på priset och är inte bindande.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Huddinge
Read More
Vi behövde se över vårt tegeltak till villan i Huddinge. Dem erbjöd en fri offert, lagade hålet direkt och allt utfördes proffsigt & snabbt. Mycket nöjda! Vi rekommenderar!
Erik
Enskede
Read More
Vi kände oss trygga direkt från början när vi valde Takläckage i Stockholm. Deras takläggare var lyhörda och arbetade för fullt för att renovera vårt tak i tid. Efter allt var klart städade de upp efter sig. Väldigt nöjda!
Petra F
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Takläckage i Stockholm när vi upptäckte att det läckte vatten från undertaket till vårt garage i Haninge. De la nytt tak och det blev äntligt torrt! Kan varmt rekommendera!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Tegeltak & Takstol till Villa. Haninge

Takreparation & takläggning till villa ute i Haninge. Ny takstol & takpannor.

Omläggning Tegeltak. Täby Lahäll

Omläggning av tegeltak till villaägare på 330 kvm i Täby Kommun, Lahäll. Svarta tegelpannor.

Inklädnad av Skorsten. Huddinge

Renovering & inklädnad av skorsten till villa i Huddinge. Plåt som täckmaterial för extra lång hållbarhet.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 49
E-mail: offert@takläckage.se

Vill du bli kontaktad?