Kontakta Takläggare i Stockholm

Behov av att renovera taket? Vi är en takfirma som utför allt inom takomläggning & läckande tak i hela Stockholmsområdet.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med takrenovering, takomläggning, eller kanske en besiktning Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Lägga om Tak

Oavsett om det gäller tak av plåt, tegel, eller annat material, kan vi hjälpa dig med din takomläggning.

Takläckage

Har du haft problem med läckande tak? Vi hjälper dig både med takreparationen och skador som uppstått till följd av fukt och vatten.

Undertext om detta erbjudande

Är ditt tak trasigt till följd av naturligt slitage eller andra skador? Vi hjälper er!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av
  Vi hjälper dig med takläckage och takomläggning!

  Att äga hus innebär extra kostnader för underhåll och dylikt som inte går att undkomma. Ett vanligt problem för många husägare är takläckage. Läcker ditt tak är det viktigt att du knyter kontakt med oss, för att vi ska kunna hjälpa dig åtgärda problemet så snart som möjligt. Vi kan hjälpa dig som bor i Stockholm med både takreparationen och eventuella vattenskador. Vårt företag har många år av erfarenhet inom bygg, med särskild specialisering inom takreparationer och takomläggning. Kontakta oss redan idag för en konsultering!

  Vi erbjuder helhetslösningar som totalentreprenör! Takarbeten i bl.a. Haninge, Glömsta, Flemingsberg, Segeltorp & Trångsund

  Boka en konsultering redan nu

  Är du orolig över skicket på ditt tak är det viktigt att du kontaktar oss för en konsultering. Vi har många år av erfarenhet inom takläggning, reparation och takläckage, och kan därför ge dig en bra bild av hur ditt tak ser ut. Taket är kanske den viktigaste delen av ditt hus och du behöver därmed ta hjälp av specialister inom området, snarare än amatörbyggare eller familjevänner. Med oss får du även en nöjd kund-garanti samt arbetare som håller sig till en tidsplan och arbetar enligt budget. Att ta hjälp av oss innebär en känsla av trygghet som inte går att få när du tar hjälp av amatörbyggare.

  Kontakta oss så hjälper vi dig, oavsett om du bor i exempelvis Huddinge, Södertälje, Nynäshamn eller Haninge!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Reception

   Nummer: 08-557 69 467
   offert@takläckage.se

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

   Hur mycket kostar en takrenovering?

   Det är svårt att ge ett exakt svar på vad en takrenovering kostar då det beror på flera förutsättningar så som storlek på skadan, takmaterial etc. För att få ett säkert beslut rekommenderar vi att vi kommer förbi en kostnadsfri offert.

   Kan jag söka ROT för takläggning?

   Du kan som privatperson söka ROT-Avdraget när du renoverar eller lägger om taket. Detta kan dra ned kostnaden på arbetskostnaden på upp till 30%. Om ni vill veta mer kan ni kontakta oss för mera information.

   När bör vi se över taket?

   Det kan bero på vilket takmaterial ni har eller klimatet. Om ni utsätts för mycket väder kan skador uppkomma snabbare. Vi rekommenderar att ni ser över taket var 20e år, men vissa material kan hålla betydligt längre.

   Måste vi anlita er om jag får en offert?

   Vi erbjuder alltid kostnadsfria kostnadsförslag så att du som kund ska kunna se på ett ungefär vad totalkostnaden blir. Offerten innebär alltså att du får reda på priset och är inte bindande.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi behövde se över vårt tegeltak till villan i Huddinge. Dem erbjöd en fri offert, lagade hålet direkt och allt utfördes proffsigt & snabbt. Mycket nöjda! Vi rekommenderar!

   Villaägare, Huddinge

   Vi kände oss trygga direkt från början när vi valde Takläckage i Stockholm. Deras takläggare var lyhörda och arbetade för fullt för att renovera vårt tak i tid. Efter allt var klart städade de upp efter sig. Väldigt nöjda!

   Erik, Enskede

   Vi tog oss hjälp av Takläckage i Stockholm när vi upptäckte att det läckte vatten från undertaket till vårt garage i Haninge. De la nytt tak och det blev äntligt torrt! Kan varmt rekommendera!

   Petra F, Haninge

   Målgrupper Vi hjälper dig som bor i Stor-Stockholm, vare sig det gäller Kungsholmen, Gamla Stan, eller Södermalm. Våra kunder utgörs av både privata fastighetsägare och företag.

   Privatperson

   Droppar det vatten från taket i din villa? Hör av dig till oss, för att vi ska kunna hjälpa dig åtgärda problemet så snart som möjligt. Vi har hjälpt oräkneligt många privatpersoner med takläckage och dylikt.

   Fastighetsägare

   Det är viktigt som fastighetsutvecklare att ta hjälp av experter inom takläggning, eftersom taket kanske är den viktigaste delen av en fastighet. Ett bra tak som håller i längden kan spara enorma summor i det långa loppet.

   Bostadsrättförening

   Det är inte enbart villor som kan få problem med takläckage. Även bostadsrättsföreningar har tagit kontakt med oss för takarbete och takreparation.

   Företag

   Även företag som haft problem med vattenläckage i sina fastigheter har tagit del av våra tjänster. Som företag är det ytterst viktigt att se till att taket inte läcker, eftersom man annars riskerar skador på både gods och fastigheten.

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Tegeltak & Takstol till Villa. Haninge

   Takreparation & takläggning till villa ute i Haninge. Ny takstol & takpannor.

   Omläggning Tegeltak. Täby Lahäll

   Omläggning av tegeltak till villaägare på 330 kvm i Täby Kommun, Lahäll. Svarta tegelpannor.

   Inklädnad av Skorsten. Huddinge

   Renovering & inklädnad av skorsten till villa i Huddinge. Plåt som täckmaterial för extra lång hållbarhet.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Reception

    Nummer: 08-557 69 467
    offert@takläckage.se

    Offert? Klicka här