Takläckage.se

Takläckage i Bromma, Stockholm

Läckande tak, fuktskador eller ett slitet tak är varken kul eller enkelt. När skador väl har skett så vill du reparera skadorna, täta hålen i taket och snabbt undvika värre fuktskador, vattenläckor eller mögelbildning.

Laga Läckande Yttertak

Som specialister inom takläckage besiktigar vi ditt tak, tätar provisoriska och akuta läckage samt lagar eller renoverar brister i takkonstruktionen.

Tätning av Hål & Sprickor i Taket

En specialiserad takläggare kan spara dig både tid och pengar och gör så att du slipper oväntade skador på ditt tak och hem.

Renovera Skorsten med Vattenskada

Är du redo att ta itu med skorstenen? Vi lagar, reparerar eller renovera bristerna i ditt tak.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Okulär Besiktning

Vi lokaliserar grundproblemet

Akut & Jour

Snabb och akut hjälp vid behov

Certifierade

Förhindra värre vatten- & fuktskador

Laga Läckande Tak i Bromma, Stockholm

Anlita en takspecialist och ha tätt tak i flera år. Ett tätt tak kostar mindre!

Minimera kostnaderna genom professionell takhjälp

Genom att anlita en takläggare som är specialiserad på läckage så kan du förhindra skador på ditt tak, eller om det redan har uppstått, värre vatten- och fuktskador. Regelbundet underhållsarbete minimerar framtida kostnader från reparationer och serviceåtgärder samt förlänger livslängden på ditt tak. Även nyare tak kan släppa in fukt på grund av materialval eller bristande konstruktion.

Specialister på takläckage i Bromma

Tack vare ett brett kontaktnät och lokal anknytning så åtgärdar vi alla typer av tak och takproblem. Som takspecialister så vet vi att säkerhet är A och O och våra trevliga takläggare besiktningar och reparerar tak samt monterar upp och ned byggställningen i egen regi. Vi verkar i lokalområdet Bromma med omnejd, inklusive områden som Spånga, Lidingö, Äppelviken, Nockeby, Alvik, Traneberg, Ulvsunda, Norra Ängby, Södra Ängby, Olovslund, Ålsten, Eneby, Beckomberga, Blackeberg, Smedslätten, Bromma Kyrka, Mariehäll, Abrahamsberg och Bromsten.

Vi besiktigar alla typer av tak

Ett besök från oss börjar alltid med att vi noggrant inspekterar och undersöker vad som är grundproblematiken så att vi kan vidta korrekta åtgärder för ditt tak. Genom en okulär besiktning ser vi över ditt tak från alla håll och kanter och kan tack vare lång erfarenhet och expertis bedöma exakt vad ditt tak behöver, oavsett om du har plåttak, papptak, betongtak eller tegeltak.

Akuta läckage kräver snabb hjälp

Behöver ditt tak AKUT hjälp på grund av att vatten har börjat rinna in? Många husägare drar snabba slutsatser och försöker laga taket utan att förstå grundproblematiken. Taket ska hålla i många år framöver och därför är det viktigt att vid akuta problem låta taket repareras av specialiserade takläggare. Vi finns till hands för undsättning inom tackläckage, både inom akut tätning av läckaget och för att åtgärda grundproblematiken.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 49
E-mail: offert@takläckage.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Det är svårt att ge ett exakt svar på vad en takrenovering kostar då det beror på flera förutsättningar så som storlek på skadan, takmaterial etc. För att få ett säkert beslut rekommenderar vi att vi kommer förbi en kostnadsfri offert.

Du kan som privatperson söka ROT-Avdraget när du renoverar eller lägger om taket. Detta kan dra ned kostnaden på arbetskostnaden på upp till 30%. Om ni vill veta mer kan ni kontakta oss för mera information.

Det kan bero på vilket takmaterial ni har eller klimatet. Om ni utsätts för mycket väder kan skador uppkomma snabbare. Vi rekommenderar att ni ser över taket var 20e år, men vissa material kan hålla betydligt längre.

Vi erbjuder alltid kostnadsfria kostnadsförslag så att du som kund ska kunna se på ett ungefär vad totalkostnaden blir. Offerten innebär alltså att du får reda på priset och är inte bindande.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Huddinge
Read More
Vi behövde se över vårt tegeltak till villan i Huddinge. Dem erbjöd en fri offert, lagade hålet direkt och allt utfördes proffsigt & snabbt. Mycket nöjda! Vi rekommenderar!
Erik
Enskede
Read More
Vi kände oss trygga direkt från början när vi valde Takläckage i Stockholm. Deras takläggare var lyhörda och arbetade för fullt för att renovera vårt tak i tid. Efter allt var klart städade de upp efter sig. Väldigt nöjda!
Petra F
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Takläckage i Stockholm när vi upptäckte att det läckte vatten från undertaket till vårt garage i Haninge. De la nytt tak och det blev äntligt torrt! Kan varmt rekommendera!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Tegeltak & Takstol till Villa. Haninge

Takreparation & takläggning till villa ute i Haninge. Ny takstol & takpannor.

Omläggning Tegeltak. Täby Lahäll

Omläggning av tegeltak till villaägare på 330 kvm i Täby Kommun, Lahäll. Svarta tegelpannor.

Inklädnad av Skorsten. Huddinge

Renovering & inklädnad av skorsten till villa i Huddinge. Plåt som täckmaterial för extra lång hållbarhet.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 49
E-mail: offert@takläckage.se

Vill du bli kontaktad?