Takläggning i Stockholm

Välkommen till din takläggare i Stor-Stockholm. Vi är en takläggningsfirma med många års erfarenhet och mängder av nöjda kunder i bagaget. Vi utför det mesta inom takläggning på alla typer av fastigheter i Stockholm med omnejd inklusive i orter som Gamla Enskede, Tallkrogen, Örby och Stockholm. Du kan anlita oss för omläggningar, renoveringar, reparationer och mycket annat för alla slags tak. Kontakta oss för en fri offert idag inom 48h!

Takomläggning

Behöver ni hjälp med att lägga om taket? Låt våra takläggare hjälp er!

Takrenovering

Har du haft problem med ett skadat tak? Vi hjälper dig med renoveringen!

Takbyte

Våra takmontörer byter alla takbeklädnader: plåt, tegel, papp & betong.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Söker ni en Takläggare i Stockholm? Vi utför allt inom takrenovering, takomläggning, takbyten & takreparation.

  Vi hjälper till med tak av alla typer

  Vi lägger alla typer av takbeläggning: tegel, betong, plåt och takpapp. Vi hjälper till med tätskikt, takplåtsmålning och taksäkerhet. För alla tjänster gäller att vi kan erbjuda totalentreprenad där vi tar hand om hela jobbet från start till mål. Vi är ett tryggt och självgående alternativ för din takläggning. Du kan också anlita oss för deluppdrag om du så önskar. Här följer några av tjänsterna vi hjälper till med:

  • Renoveringar & reparationer
  • Takläggning
  • Takbyten
  • Plåtslageri
  • Reparationer av takläckor
  • Taksäkerhet så som snörasskydd, fallskydd med mera

  Våra kundgrupper

  Alla typer av kunder är välkomna att kontakta oss: Privatpersoner, BRF:er, företag och fastighetsutvecklare. Om ni vill ha referenser från någon av våra tidigare kunder innan ni anlitar oss så kan vi ordna det. Utöver det hjälper vi till med takläggning på alla typer av fastigheter, exempelvis:

  • Villor
  • Radhus
  • Flerfamiljshus
  • Butiks- och kontorsfastigheter
  • Industri- & lagerlokaler

  Som privatkund kan du ha rätt att utnyttja ROT-avdraget för våra tjänster

  Skulle du vilja få din takläggning upp till 30 procent billigare? Den möjligheten har du om du anlitar oss för att utföra takläggning på din bostad. ROT-avdraget kan som mest uppgå till 50 000 kronor på ett år och dras av på arbetskostnaden för hushållsnära tjänster. Materialkostnader och annat ingår alltså inte. Vårt tips är att du på förhand kontaktar Skatteverket för att få reda på att du har rätt till avdraget för tjänsten du vill ha hjälp med. Vi hjälper dig självklart med pappersarbetet kring avdraget.

  Kontakta en självgående och pålitlig takfirma

  Önskar du hjälp med takläggning i Stockholmsorter som Sundby, Solhem eller Nälsta? Då är vi takfirman att kontakta. Vi tar fram en skräddarsydd och kostnadseffektiv lösning som täcker dina behov av renoveringar, reparationer och takläggning. Att få en offert från oss är alltid kostnadsfritt och innebär inte att du förbinder dig till någonting. Förfrågningar behandlas så snabbt vi kan och vanligtvis återkopplar vi inom 48 timmar med din offert.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Samordnare

   Nummer: 08-557 69 467
   offert@takläckage.se

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

   Hur mycket kostar en takrenovering?

   Det är svårt att ge ett exakt svar på vad en takrenovering kostar då det beror på flera förutsättningar så som storlek på skadan, takmaterial etc. För att få ett säkert beslut rekommenderar vi att vi kommer förbi en kostnadsfri offert.

   Kan jag söka ROT för takläggning?

   Du kan som privatperson söka ROT-Avdraget när du renoverar eller lägger om taket. Detta kan dra ned kostnaden på arbetskostnaden på upp till 30%. Om ni vill veta mer kan ni kontakta oss för mera information.

   När bör vi se över taket?

   Det kan bero på vilket takmaterial ni har eller klimatet. Om ni utsätts för mycket väder kan skador uppkomma snabbare. Vi rekommenderar att ni ser över taket var 20e år, men vissa material kan hålla betydligt längre.

   Måste vi anlita er om jag får en offert?

   Vi erbjuder alltid kostnadsfria kostnadsförslag så att du som kund ska kunna se på ett ungefär vad totalkostnaden blir. Offerten innebär alltså att du får reda på priset och är inte bindande.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi behövde se över vårt tegeltak till villan i Huddinge. Dem erbjöd en fri offert, lagade hålet direkt och allt utfördes proffsigt & snabbt. Mycket nöjda! Vi rekommenderar!

   Villaägare, Huddinge

   Vi kände oss trygga direkt från början när vi valde Takläckage i Stockholm. Deras takläggare var lyhörda och arbetade för fullt för att renovera vårt tak i tid. Efter allt var klart städade de upp efter sig. Väldigt nöjda!

   Erik, Enskede

   Vi tog oss hjälp av Takläckage i Stockholm när vi upptäckte att det läckte vatten från undertaket till vårt garage i Haninge. De la nytt tak och det blev äntligt torrt! Kan varmt rekommendera!

   Petra F, Haninge

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Tegeltak & Takstol till Villa. Haninge

   Takreparation & takläggning till villa ute i Haninge. Ny takstol & takpannor.

   Omläggning Tegeltak. Täby Lahäll

   Omläggning av tegeltak till villaägare på 330 kvm i Täby Kommun, Lahäll. Svarta tegelpannor.

   Inklädnad av Skorsten. Huddinge

   Renovering & inklädnad av skorsten till villa i Huddinge. Plåt som täckmaterial för extra lång hållbarhet.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Samordnare

    Nummer: 08-557 69 467
    offert@takläckage.se

    Offert? Klicka här