Takläckage.se

Takläggning i Stockholm

Välkommen till din takläggare i Stor-Stockholm. Vi är en takläggningsfirma med många års erfarenhet och mängder av nöjda kunder i bagaget. Vi utför det mesta inom takläggning på alla typer av fastigheter i Stockholm med omnejd inklusive i orter som Gamla Enskede, Tallkrogen, Örby och Stockholm. Du kan anlita oss för omläggningar, renoveringar, reparationer och mycket annat för alla slags tak. Kontakta oss för en fri offert idag inom 48h!

Takomläggning

Behöver ni hjälp med att lägga om taket? Låt våra takläggare hjälp er!

Takrenovering

Har du haft problem med ett skadat tak? Vi hjälper dig med renoveringen!

Takbyte

Våra takmontörer byter alla takbeklädnader: plåt, tegel, papp & betong.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Okulär Besiktning

Vi lokaliserar grundproblemet

Akut & Jour

Snabb och akut hjälp vid behov

Certifierade

Förhindra värre vatten- & fuktskador

Söker ni en Takläggare i Stockholm?

Vi utför allt inom takrenovering, takomläggning, takbyten & takreparation.

Vi hjälper till med tak av alla typer

Vi lägger alla typer av takbeläggning: tegel, betong, plåt och takpapp. Vi hjälper till med tätskikt, takplåtsmålning och taksäkerhet. För alla tjänster gäller att vi kan erbjuda totalentreprenad där vi tar hand om hela jobbet från start till mål. Vi är ett tryggt och självgående alternativ för din takläggning. Du kan också anlita oss för deluppdrag om du så önskar. Här följer några av tjänsterna vi hjälper till med:

 • Renoveringar & reparationer
 • Takläggning
 • Takbyten
 • Plåtslageri
 • Reparationer av takläckor
 • Taksäkerhet så som snörasskydd, fallskydd med mera

Våra kundgrupper

Alla typer av kunder är välkomna att kontakta oss: Privatpersoner, BRF:er, företag och fastighetsutvecklare. Om ni vill ha referenser från någon av våra tidigare kunder innan ni anlitar oss så kan vi ordna det. Utöver det hjälper vi till med takläggning på alla typer av fastigheter, exempelvis:

 • Villor
 • Radhus
 • Flerfamiljshus
 • Butiks- och kontorsfastigheter
 • Industri- & lagerlokaler

Som privatkund kan du ha rätt att utnyttja ROT-avdraget för våra tjänster

Skulle du vilja få din takläggning upp till 30 procent billigare? Den möjligheten har du om du anlitar oss för att utföra takläggning på din bostad. ROT-avdraget kan som mest uppgå till 50 000 kronor på ett år och dras av på arbetskostnaden för hushållsnära tjänster. Materialkostnader och annat ingår alltså inte. Vårt tips är att du på förhand kontaktar Skatteverket för att få reda på att du har rätt till avdraget för tjänsten du vill ha hjälp med. Vi hjälper dig självklart med pappersarbetet kring avdraget.

Kontakta en självgående och pålitlig takfirma

Önskar du hjälp med takläggning i Stockholmsorter som Sundby, Solhem eller Nälsta? Då är vi takfirman att kontakta. Vi tar fram en skräddarsydd och kostnadseffektiv lösning som täcker dina behov av renoveringar, reparationer och takläggning. Att få en offert från oss är alltid kostnadsfritt och innebär inte att du förbinder dig till någonting. Förfrågningar behandlas så snabbt vi kan och vanligtvis återkopplar vi inom 48 timmar med din offert.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 49
E-mail: offert@takläckage.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Det är svårt att ge ett exakt svar på vad en takrenovering kostar då det beror på flera förutsättningar så som storlek på skadan, takmaterial etc. För att få ett säkert beslut rekommenderar vi att vi kommer förbi en kostnadsfri offert.

Du kan som privatperson söka ROT-Avdraget när du renoverar eller lägger om taket. Detta kan dra ned kostnaden på arbetskostnaden på upp till 30%. Om ni vill veta mer kan ni kontakta oss för mera information.

Det kan bero på vilket takmaterial ni har eller klimatet. Om ni utsätts för mycket väder kan skador uppkomma snabbare. Vi rekommenderar att ni ser över taket var 20e år, men vissa material kan hålla betydligt längre.

Vi erbjuder alltid kostnadsfria kostnadsförslag så att du som kund ska kunna se på ett ungefär vad totalkostnaden blir. Offerten innebär alltså att du får reda på priset och är inte bindande.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Huddinge
Read More
Vi behövde se över vårt tegeltak till villan i Huddinge. Dem erbjöd en fri offert, lagade hålet direkt och allt utfördes proffsigt & snabbt. Mycket nöjda! Vi rekommenderar!
Erik
Enskede
Read More
Vi kände oss trygga direkt från början när vi valde Takläckage i Stockholm. Deras takläggare var lyhörda och arbetade för fullt för att renovera vårt tak i tid. Efter allt var klart städade de upp efter sig. Väldigt nöjda!
Petra F
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Takläckage i Stockholm när vi upptäckte att det läckte vatten från undertaket till vårt garage i Haninge. De la nytt tak och det blev äntligt torrt! Kan varmt rekommendera!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Tegeltak & Takstol till Villa. Haninge

Takreparation & takläggning till villa ute i Haninge. Ny takstol & takpannor.

Omläggning Tegeltak. Täby Lahäll

Omläggning av tegeltak till villaägare på 330 kvm i Täby Kommun, Lahäll. Svarta tegelpannor.

Inklädnad av Skorsten. Huddinge

Renovering & inklädnad av skorsten till villa i Huddinge. Plåt som täckmaterial för extra lång hållbarhet.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 49
E-mail: offert@takläckage.se

Vill du bli kontaktad?