Takläckage.se

Takläckage på Ekerö, Stockholm

Har ni takläckage kring Ekerön? Taket skyddar ditt hem från väder, vind, regn och kyla. Ett tätt och helt tak är av största vikt för att skydda dig och ditt hem från fuktskador och vattenläckor som kräver renoveringar eller reparationer.

Laga Läckande Yttertak

Våra trevliga takläggare tar hand om hela processen, från läcka till helt tak.

Tätning av Hål & Sprickor i Taket

Har du haft problem med ett läckande tak? Ta väl hand om ditt tak!

Renovera Skorsten med Vattenskada

För att förhindra värre vatten- och fuktskador så kan en lokal takläggare med brett kontaktnät skräddarsy lösningen för just ditt tak.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Okulär Besiktning

Vi lokaliserar grundproblemet

Akut & Jour

Snabb och akut hjälp vid behov

Certifierade

Förhindra värre vatten- & fuktskador

Lagning av Takläckor runt Ekerö, Drottningsholm & Stockholms Skärgård

Vid behov av akut hjälp så kommer vi till undsättning!

Vi besiktigar och lagar takläckor i Ekerö

Vi arbetar ständigt med kvalitet och säkerhet i fokus. Genom att ta hjälp av en lokal takläggare specialiserad på takläckage så kan du enkelt få den hjälp du behöver och vi är snabbt på plats när vi behövs. Oavsett om du har plåttak, tegeltak eller betongtak så erbjuder vi totalentreprenad inom Ekerö-området, och vi tar hand om allt från besiktningen, takläckaget samt hyra, uppmontering och nedmontering av byggnadsställningen. Vi åker ut till alla tak i Ekerö & Stockholm med omnejd, inklusive områden som Bromma, Stenhamra, Troxhammar, Munsö, Drottningholm, Färingsö, Tappström, Adelsö, Sundby, Svartsjö, Närlunda, Skå, Nibbla, Kungshatt, Stav, Gällstaö, Helgö och Brunna.

Undvik onödiga kostnader genom att inspektera taket

Vi genomför alltid en okulär besiktning och lokaliserar grundproblemet för att förhindra framtida läckage eller laga uppkomna fuktskador. Genom att låta en specialiserade takläggare göra en noggrann inspektion av ditt tak så kan du få uppkomna problem åtgärdade på ett korrekt sätt och professionellt sätt, och därigenom förlänga livslängden på ditt tak, täta hål i taket eller förhindra värre vatten- och fuktskador.

Behöver du akut hjälp?

Vi kommer till undsättning vid takläckage. När vatten har börjat läcka in så gäller det att agera snabbt. Eftersom vi verkar i ditt närområde så kan vi snabbt komma och reparera ditt tak på ett fackmannamässigt och professionellt vis. Som specialister inom takläckage så ser vi inte bara till att laga den akuta skadan, utan du får ett tak som håller tätt i många år framöver.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 49
E-mail: offert@takläckage.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Det är svårt att ge ett exakt svar på vad en takrenovering kostar då det beror på flera förutsättningar så som storlek på skadan, takmaterial etc. För att få ett säkert beslut rekommenderar vi att vi kommer förbi en kostnadsfri offert.

Du kan som privatperson söka ROT-Avdraget när du renoverar eller lägger om taket. Detta kan dra ned kostnaden på arbetskostnaden på upp till 30%. Om ni vill veta mer kan ni kontakta oss för mera information.

Det kan bero på vilket takmaterial ni har eller klimatet. Om ni utsätts för mycket väder kan skador uppkomma snabbare. Vi rekommenderar att ni ser över taket var 20e år, men vissa material kan hålla betydligt längre.

Vi erbjuder alltid kostnadsfria kostnadsförslag så att du som kund ska kunna se på ett ungefär vad totalkostnaden blir. Offerten innebär alltså att du får reda på priset och är inte bindande.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Huddinge
Read More
Vi behövde se över vårt tegeltak till villan i Huddinge. Dem erbjöd en fri offert, lagade hålet direkt och allt utfördes proffsigt & snabbt. Mycket nöjda! Vi rekommenderar!
Erik
Enskede
Read More
Vi kände oss trygga direkt från början när vi valde Takläckage i Stockholm. Deras takläggare var lyhörda och arbetade för fullt för att renovera vårt tak i tid. Efter allt var klart städade de upp efter sig. Väldigt nöjda!
Petra F
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Takläckage i Stockholm när vi upptäckte att det läckte vatten från undertaket till vårt garage i Haninge. De la nytt tak och det blev äntligt torrt! Kan varmt rekommendera!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Tegeltak & Takstol till Villa. Haninge

Takreparation & takläggning till villa ute i Haninge. Ny takstol & takpannor.

Omläggning Tegeltak. Täby Lahäll

Omläggning av tegeltak till villaägare på 330 kvm i Täby Kommun, Lahäll. Svarta tegelpannor.

Inklädnad av Skorsten. Huddinge

Renovering & inklädnad av skorsten till villa i Huddinge. Plåt som täckmaterial för extra lång hållbarhet.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 49
E-mail: offert@takläckage.se

Vill du bli kontaktad?