Takläckage.se

Takläckage i Hässelby & Vällingby, Stockholm

Har du upptäckt droppar på innertaket, dålig lukt inomhus, spruckna takpannor eller fuktskador? Då är det hög tid att ta kontakt med en effektiv och erfaren takläggare.

Laga Läckande Yttertak

Vår omtyckta och behöriga takfirma är redo att hjälpa privatpersoner, företag, BRF:er och fastighetsägare att reparera läckande tak.

Tätning av Hål & Sprickor i Taket

Har du haft problem med ett läckande tak? Boka en kostnadsfri konsultation eller be om en gratis offert!

Renovera Skorsten med Vattenskada

Är du redo att ta itu med skorstenen? Hör av dig till oss så sätter vi igång!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Okulär Besiktning

Vi lokaliserar grundproblemet

Akut & Jour

Snabb och akut hjälp vid behov

Certifierade

Förhindra värre vatten- & fuktskador

Laga Läckande Tak i Hässelby & Vällingby, Stockholm

Vi reparerar alla sorters tak, inklusive tegeltak, plåttak, papptak och betongtak. Hör av dig till oss för en kostnadsfri konsultation och gratis offert!

När är det dags att laga taket?

Du bör alltid reparera taket i ett så tidigt skede som möjligt för att undvika att läckan sprider sig och orsakar kostsamma fuktskador. Om du har upptäckt att taket läcker gäller det därför att agera snabbt och boka oss för en takrenovering. Det kan även vara en god idé att boka en inspektion i förebyggande syfte, framför allt om du har upptäckt mögel, sprickor, skador och annat slitage på taket. Vi gör en noggrann utredning och hittar den bästa lösningen för just ditt tak.

Våra tjänster inom takläckage

Vi är ett gäng takentreprenörer och takläggare som är experter på vattenskador och läckage. Vi utför regelbundet reparationer på tegeltak, plåttak, betongtak och papptak. Vi kan bland annat hjälpa dig med följande:

  • Inspektion & okulär besiktning
  • Akut hjälp när taket läcker
  • Provisoriska tätningar av hål i taket
  • Reparera vattenskador
  • Takrenovering
  • Takbyte
  • Tätning av läckande innertak & yttertak
  • Byta rännor & stuprör
  • Lösningar inom vattenavrinning
  • Totalentreprenad

Din lokala totalentreprenör i Hässelby & Vällingby

Vi är verksamma främst i Hässelby och Vällingby. Vårt verksamhetsområde täcker även in Kälvesta, Åkermyntan, Hässelby Villastad, Hässelby Strand, Bromsten, Sundby, Solhem, Nälsta, Solhöjden, Väsby, Flysta, Sundbyberg, Bromma, Ängby, Blackeberg, Vinsta, Duvbo, Järfälla, Sollentuna och Kista. Vi renoverar läckande tak på alla sorter byggnader, inklusive radhus, villor, flerfamiljshus, garage, industrilokaler, kyrkor, butiker, skolor och kontorsbyggnader. Vid större takarbeten kan du anlita oss som totalentreprenör.

Laga takläckan billigare med ROT-avdraget

Du som privatperson kan använda ROT-avdraget när du anlitar oss för att laga din takläcka. Vi hjälper dig med pappersarbetet om du önskar.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 49
E-mail: offert@takläckage.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Det är svårt att ge ett exakt svar på vad en takrenovering kostar då det beror på flera förutsättningar så som storlek på skadan, takmaterial etc. För att få ett säkert beslut rekommenderar vi att vi kommer förbi en kostnadsfri offert.

Du kan som privatperson söka ROT-Avdraget när du renoverar eller lägger om taket. Detta kan dra ned kostnaden på arbetskostnaden på upp till 30%. Om ni vill veta mer kan ni kontakta oss för mera information.

Det kan bero på vilket takmaterial ni har eller klimatet. Om ni utsätts för mycket väder kan skador uppkomma snabbare. Vi rekommenderar att ni ser över taket var 20e år, men vissa material kan hålla betydligt längre.

Vi erbjuder alltid kostnadsfria kostnadsförslag så att du som kund ska kunna se på ett ungefär vad totalkostnaden blir. Offerten innebär alltså att du får reda på priset och är inte bindande.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Huddinge
Read More
Vi behövde se över vårt tegeltak till villan i Huddinge. Dem erbjöd en fri offert, lagade hålet direkt och allt utfördes proffsigt & snabbt. Mycket nöjda! Vi rekommenderar!
Erik
Enskede
Read More
Vi kände oss trygga direkt från början när vi valde Takläckage i Stockholm. Deras takläggare var lyhörda och arbetade för fullt för att renovera vårt tak i tid. Efter allt var klart städade de upp efter sig. Väldigt nöjda!
Petra F
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Takläckage i Stockholm när vi upptäckte att det läckte vatten från undertaket till vårt garage i Haninge. De la nytt tak och det blev äntligt torrt! Kan varmt rekommendera!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Tegeltak & Takstol till Villa. Haninge

Takreparation & takläggning till villa ute i Haninge. Ny takstol & takpannor.

Omläggning Tegeltak. Täby Lahäll

Omläggning av tegeltak till villaägare på 330 kvm i Täby Kommun, Lahäll. Svarta tegelpannor.

Inklädnad av Skorsten. Huddinge

Renovering & inklädnad av skorsten till villa i Huddinge. Plåt som täckmaterial för extra lång hållbarhet.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 49
E-mail: offert@takläckage.se

Vill du bli kontaktad?