Takläckage.se

Takläckage i Sollentuna, Stockholm

Vi är en professionell och lojal takfirma i Sollentuna som erbjuder alltifrån provisoriska tätningar till kompletta takbyten. Hör av dig till oss för en kostnadsfri offert!

Laga Läckande Yttertak

Har det uppstått en vattenskada i taket? När taket läcker är det viktigt att snabbt åtgärda problemet för att undvika mer omfattande skador.

Tätning av Hål & Sprickor i Taket

Vi inspekterar ditt tak och hanterar takläckaget med omsorg och precision.

Renovera Skorsten med Vattenskada

Läcker skorstenen? Kontakta oss för en snabb och effektiv lösning!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Okulär Besiktning

Vi lokaliserar grundproblemet

Akut & Jour

Snabb och akut hjälp vid behov

Certifierade

Förhindra värre vatten- & fuktskador

Vi Renoverar Takläckor i Sollentuna, Stockholm

Du kan även anlita oss för förebyggande takarbeten som förhindrar takläckage. Välkommen till oss!

Läcker taket? Agera snabbt!

Om du märker att taket har börjat läcka är det viktigt att agera snabbt för att förhindra värre vatten- och fuktskador. Vår takfirma är din undsättning inom takläckage. Vi rycker ut vid akuta takläckage och åtgärdar problemet snabbt. Vi hjälper även till att lokalisera grundproblemet och tar fram en långsiktig plan för att undvika framtida läckage. Du bör även kontakta oss om ditt tak är gammalt och slitet eller om du har upptäckt sprickor eller mögel på takpannorna. Då kan vi sätta in förebyggande åtgärder som minskar risken för kostsamma läckage och vattenskador.

Våra tjänster för läckande tak

Vi lagar tak åt privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Takläckage är vår specialitet och vi renoverar alla sorters tak, inklusive papptak, tegeltak, plåttak och betongtak. Vi erbjuder följande tjänster:

  • Akut hjälp vid takläckage
  • Tätning av läckande yttertak & innertak
  • Provisoriska tätningar av hål i taket
  • Takreparation
  • Lagning av vattenskador
  • Byte av hängrännor & stuprör
  • Takbyte
  • Totalrenovering
  • Okulär besiktning

Din lokala takentreprenör i Sollentuna

Vi är ett behörigt takföretag som garanterar noggrannhet, punktlighet och genomgående säkerhetstänk. Vi lagar läckande tak på kommersiella fastigheter, kontorsbyggnader, industrilokaler, skolor, maskinhallar, villor, garage, radhus, flerfamiljshus och fritidshus. Vårt verksamhetsområde omfattar Sollentuna, Upplands Väsby, Edsviken, Silverdal, Helenelund, Arninge, Rotebro, Töjnan, Häggvik, Tureberg, Täby, Gribbylund, Näsbypark, Viggbyholm, Enebyberg, Danderyd, Stocksund, Djursholm, Vaxholm, Hägernäs och Hacksta. Välkommen till oss!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 49
E-mail: offert@takläckage.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Det är svårt att ge ett exakt svar på vad en takrenovering kostar då det beror på flera förutsättningar så som storlek på skadan, takmaterial etc. För att få ett säkert beslut rekommenderar vi att vi kommer förbi en kostnadsfri offert.

Du kan som privatperson söka ROT-Avdraget när du renoverar eller lägger om taket. Detta kan dra ned kostnaden på arbetskostnaden på upp till 30%. Om ni vill veta mer kan ni kontakta oss för mera information.

Det kan bero på vilket takmaterial ni har eller klimatet. Om ni utsätts för mycket väder kan skador uppkomma snabbare. Vi rekommenderar att ni ser över taket var 20e år, men vissa material kan hålla betydligt längre.

Vi erbjuder alltid kostnadsfria kostnadsförslag så att du som kund ska kunna se på ett ungefär vad totalkostnaden blir. Offerten innebär alltså att du får reda på priset och är inte bindande.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Huddinge
Read More
Vi behövde se över vårt tegeltak till villan i Huddinge. Dem erbjöd en fri offert, lagade hålet direkt och allt utfördes proffsigt & snabbt. Mycket nöjda! Vi rekommenderar!
Erik
Enskede
Read More
Vi kände oss trygga direkt från början när vi valde Takläckage i Stockholm. Deras takläggare var lyhörda och arbetade för fullt för att renovera vårt tak i tid. Efter allt var klart städade de upp efter sig. Väldigt nöjda!
Petra F
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Takläckage i Stockholm när vi upptäckte att det läckte vatten från undertaket till vårt garage i Haninge. De la nytt tak och det blev äntligt torrt! Kan varmt rekommendera!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Tegeltak & Takstol till Villa. Haninge

Takreparation & takläggning till villa ute i Haninge. Ny takstol & takpannor.

Omläggning Tegeltak. Täby Lahäll

Omläggning av tegeltak till villaägare på 330 kvm i Täby Kommun, Lahäll. Svarta tegelpannor.

Inklädnad av Skorsten. Huddinge

Renovering & inklädnad av skorsten till villa i Huddinge. Plåt som täckmaterial för extra lång hållbarhet.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 49
E-mail: offert@takläckage.se

Vill du bli kontaktad?