Takläckage.se

Takläckage i Södertälje, Stockholm & Sörmland

Åldersslitage, väder och vind eller en ny men bristande takkonstruktion. Allt detta sliter hårt på ditt tak, vars enda funktion är att agera som en skyddande barriär för ditt hem. När takets skydd brister så kan stora skador uppstå. Redo att se över taket runt Södertälje?

Laga Läckande Yttertak

Det är viktigt att omedelbart agera när fukt eller takläckage har upptäckts och på så sätt förhindra att vatten och fukt orsakar ännu mer skada på ditt tak.

Tätning av Hål & Sprickor i Taket

Ibland så behöver du en mer omfattande renovering eller reparation av takläckage, medan det ibland räcker med att täta hål i taket.

Renovera Skorsten & Tätskikt

Problem med skorstenen eller tätskikt? Taket skyddar dig och ditt hem

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Okulär Besiktning

Vi lokaliserar grundproblemet

Akut & Jour

Snabb och akut hjälp vid behov

Certifierade

Förhindra värre vatten- & fuktskador

Laga Läckande Tak i Södertälje, Sörmland & Stockholm

Vi är takläggare med specialisering inom takläckage och hjälper dig med ditt läckande tak.

Totalentreprenörer för läckande tak i Södertälje

Oavsett om du har plåt-, betong- eller tegeltak är vi specialister på takproblem. Vi granskar och åtgärdar läckande tak med fokus på säkerhet och kvalitet. Tack vare ett brett kontaktnät samt våra kunniga och trevliga takläggare så tar hand om hela processen, inklusive montering, hyra och nedmontering av byggställning i egen regi. 

Förebyggande besiktning eller AKUT takläcka

Ditt tak kan läcka in genom takkupolen, runt takfönster eller skorsten, eller så finns det helt enkelt dolda fel som är svåra att upptäcka. Vi besiktigar alla typer av tak och reparerar takläckage, både akuta läckage och långdragna fuktskador. Ett besök från oss börjar alltid med en okulär besiktning så att vi kan förstå vad som har orsakat läckaget eller var i takkonstruktionen det i framtiden kan uppstå brister. Efter en grundlig inspektion kan vi vidta korrekta åtgärder. Handlar det om en AKUT vattenläcka så skapar vi en provisorisk tätning av vattenläckaget och tar fram en lämplig åtgärdsplan. Vi ser till att ditt tak håller tätt i många år framöver.

Takläggare i Södertälje

Vi besiktigar, reparerar och renoverar tak i Stockholm & Sörmland med omnejd, inklusive områden som Nykvarn, Mariekäll, Glasberga, Järna, Mörkö, Ritorp, Mölnbo, Viksberg, Gnesta, Rosenlund, Enhörna, Hölö, Oaxen, Salem, Rönninge, Botkyrka, Huddinge, Tumba, Tullinge och Norsborg.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 49
E-mail: offert@takläckage.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Det är svårt att ge ett exakt svar på vad en takrenovering kostar då det beror på flera förutsättningar så som storlek på skadan, takmaterial etc. För att få ett säkert beslut rekommenderar vi att vi kommer förbi en kostnadsfri offert.

Du kan som privatperson söka ROT-Avdraget när du renoverar eller lägger om taket. Detta kan dra ned kostnaden på arbetskostnaden på upp till 30%. Om ni vill veta mer kan ni kontakta oss för mera information.

Det kan bero på vilket takmaterial ni har eller klimatet. Om ni utsätts för mycket väder kan skador uppkomma snabbare. Vi rekommenderar att ni ser över taket var 20e år, men vissa material kan hålla betydligt längre.

Vi erbjuder alltid kostnadsfria kostnadsförslag så att du som kund ska kunna se på ett ungefär vad totalkostnaden blir. Offerten innebär alltså att du får reda på priset och är inte bindande.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Huddinge
Read More
Vi behövde se över vårt tegeltak till villan i Huddinge. Dem erbjöd en fri offert, lagade hålet direkt och allt utfördes proffsigt & snabbt. Mycket nöjda! Vi rekommenderar!
Erik
Enskede
Read More
Vi kände oss trygga direkt från början när vi valde Takläckage i Stockholm. Deras takläggare var lyhörda och arbetade för fullt för att renovera vårt tak i tid. Efter allt var klart städade de upp efter sig. Väldigt nöjda!
Petra F
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Takläckage i Stockholm när vi upptäckte att det läckte vatten från undertaket till vårt garage i Haninge. De la nytt tak och det blev äntligt torrt! Kan varmt rekommendera!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Tegeltak & Takstol till Villa. Haninge

Takreparation & takläggning till villa ute i Haninge. Ny takstol & takpannor.

Omläggning Tegeltak. Täby Lahäll

Omläggning av tegeltak till villaägare på 330 kvm i Täby Kommun, Lahäll. Svarta tegelpannor.

Inklädnad av Skorsten. Huddinge

Renovering & inklädnad av skorsten till villa i Huddinge. Plåt som täckmaterial för extra lång hållbarhet.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 49
E-mail: offert@takläckage.se

Vill du bli kontaktad?