Takläckage.se

Takläckage i Märsta & Sigtuna, Stockholm

Takläggare med expertis inom takläckage och besiktning i Märsta & Sigtuna. Ibland krävs det bara lite duggregn för att en fuktskada ska visa sig, medan det vid andra fall krävs kraftigare väderförhållanden så som storm eller snösmältning för att fukten ska tränga igenom,

Laga Läckande Yttertak

Detta kan ske i både nya och äldre tak och när fukt väl tränger in i takkonstruktionen så behöver du förhindra värre vatten- och fuktskador och täta hål i taket.

Tätning av Hål & Sprickor i Taket

Vi är takläggare med specialisering inom takläckage och hjälper dig med ditt läckande tak.

Renovera Skorsten med Vattenskada

Är du redo att ta itu med skorstenen? Vi besiktigar alla typer av tak.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Okulär Besiktning

Vi lokaliserar grundproblemet

Akut & Jour

Snabb och akut hjälp vid behov

Certifierade

Förhindra värre vatten- & fuktskador

Laga Läckande Tak i Märsta, Sigtuna & Stockholm

Oavsett taktyp (plåt, betong, papp eller tegel) så är vi experter på att hantera ditt tak.

Totalentreprenör för tak i Märsta och Sigtuna

Med kunniga och trevliga takläggare så sköter vi hela processen, inklusive montering, hyra och nedmontering av byggställning i egen regi. Vi reparerar eller renoverar läckande tak och vårt breda kontaktnät möjliggör totalentreprenad för både renoveringar och nybyggnationer. Vår takläggningsfirma betjänar kunder i Märsta och Sigtuna med omnejd, inklusive områden som Stockholm, Uppsala, Håbo, Grillby, Upplands Väsby, Granby, Knivsta, Eriksson, Räfsta, Skogby, Krogsta, Odensala, Rosersberg, Kungsängen, Enköping, Brunna, Droppsta, Kättsa, Brista och Rolsta.

Grundlig besiktning för metodisk lösning

Oavsett om det gäller akut takläckage eller långvariga fuktskador genomför vi en okulär besiktning för att lokalisera grundproblemet. Genom en grundlig inspektion skapar vi en lämplig och metodisk plan för åtgärderna vilket kan göra att taket håller längre och att onödiga kostnader undviks.

Snabb hjälp vid akuta vattenläckage

En takläggare specialiserad inom takläckage kan snabbt genomföra en noggrann besiktning och se var grundproblemet ligger. Utöver att provisorisk åtgärda det mest akuta läckaget så kommer en metodisk plan att tas fram så att takets skada snabbt åtgärdas och håller i många år framöver. Därför är undsättning inom takläckage av en professionell och fackmannamässig takläggare av största vikt, och vi kommer snabbt till din hjälp för att reparera takläckaget.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 49
E-mail: offert@takläckage.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Det är svårt att ge ett exakt svar på vad en takrenovering kostar då det beror på flera förutsättningar så som storlek på skadan, takmaterial etc. För att få ett säkert beslut rekommenderar vi att vi kommer förbi en kostnadsfri offert.

Du kan som privatperson söka ROT-Avdraget när du renoverar eller lägger om taket. Detta kan dra ned kostnaden på arbetskostnaden på upp till 30%. Om ni vill veta mer kan ni kontakta oss för mera information.

Det kan bero på vilket takmaterial ni har eller klimatet. Om ni utsätts för mycket väder kan skador uppkomma snabbare. Vi rekommenderar att ni ser över taket var 20e år, men vissa material kan hålla betydligt längre.

Vi erbjuder alltid kostnadsfria kostnadsförslag så att du som kund ska kunna se på ett ungefär vad totalkostnaden blir. Offerten innebär alltså att du får reda på priset och är inte bindande.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Huddinge
Read More
Vi behövde se över vårt tegeltak till villan i Huddinge. Dem erbjöd en fri offert, lagade hålet direkt och allt utfördes proffsigt & snabbt. Mycket nöjda! Vi rekommenderar!
Erik
Enskede
Read More
Vi kände oss trygga direkt från början när vi valde Takläckage i Stockholm. Deras takläggare var lyhörda och arbetade för fullt för att renovera vårt tak i tid. Efter allt var klart städade de upp efter sig. Väldigt nöjda!
Petra F
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Takläckage i Stockholm när vi upptäckte att det läckte vatten från undertaket till vårt garage i Haninge. De la nytt tak och det blev äntligt torrt! Kan varmt rekommendera!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Tegeltak & Takstol till Villa. Haninge

Takreparation & takläggning till villa ute i Haninge. Ny takstol & takpannor.

Omläggning Tegeltak. Täby Lahäll

Omläggning av tegeltak till villaägare på 330 kvm i Täby Kommun, Lahäll. Svarta tegelpannor.

Inklädnad av Skorsten. Huddinge

Renovering & inklädnad av skorsten till villa i Huddinge. Plåt som täckmaterial för extra lång hållbarhet.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 49
E-mail: offert@takläckage.se

Vill du bli kontaktad?