Takläckage.se

Takläckage i Kungsängen & Upplands-Bro, Stockholm

Fuktskador eller läckage från kan handla om slitage, åldern på taket eller på bristfälligt utförande vid montaget, men det kan även vara yttre faktorer som till exempel nedfallna träd.

Laga Läckande Yttertak

Oftast upptäcker du att ditt tak läcker när du själv ser vatten- eller fuktskador i taket eller i väggarna.

Tätning av Hål & Sprickor i Taket

Då har takets skydd redan brustit och förmodligen har det redan pågått en längre tid.

Renovera Skorsten med Vattenskada

Åldersslitage & väder sliter på ditt tak & skorstenen. Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt prisförslag.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Okulär Besiktning

Vi lokaliserar grundproblemet

Akut & Jour

Snabb och akut hjälp vid behov

Certifierade

Förhindra värre vatten- & fuktskador

Laga Läckande Tak i Kungsängen & Upplands-Bro!

Vi kommer till undsättning när ditt tak läcker och vidtar snabba och korrekta åtgärder för att stoppa läckaget!

Specialister på alla takläckage

Oavsett om du har ett nytt eller gammalt tak så utsätts taket för extrema väderförhållanden med vind, regn, snö, smältande snö och storm. Fukt kan lätt tränga in i konstruktionen och orsaka fuktskador eller takläckage. När du upptäcker fukt eller takläckage är det viktigt att agera snabbt för att förhindra värre vatten- och fuktskador och att täta hål i taket. Då finns vi till hands med specialisering på allt inom takläckage.

Lokala takläggare i Kungsängen och Upplands-Bro

Vi lagar eller renoverar läckande tak och tack vare vårt breda kontaktnät erbjuder vi totalentreprenad för både nybyggnad och renovering. Våra trevliga takläggare ombesörjer hela processen, inklusive montering, hyra och nedmontering av byggställning i egen regi. Våra takläggare kommer ut till dig som bor i Kungsängen och Upplands-Bro med omnejd, inklusive områden som Bålsta, Håbo, Hagviken, Mansängen, Västerängen, Frösundavik, Väppebyberget, Gillmarksbyn, Kräggla, Segersta, Hjälstaviken, Viby äng, Fagerdahl, Katrinedal, Ullevi, Enköping, Kungsängen, Kallhäll, Täby, Viksjö, Djursholm, Sollentuna, Sigtuna, Märsta och Danderyd.

När taket behöver akut reparation på grund av läckage

Vi kommer snabbt ut till dig när det rinner in vatten och du behöver AKUT hjälp. Vi tätar hålet eller läckaget provisoriskt för att förhindra att värre vatten- eller fuktskador uppstår och tar sedan fram en noggrann och yrkesmässig lösning för ditt tak. Vi finns till när du behöver snabb undsättning inom takläckage.

Besiktigar tak förebyggande eller vid skador

Om ditt tak har brister eller skador så kommer vi att upptäcka detta när vi genomför vår besiktning. Även nyare tak kan behöva ses över om vatten samlas på en viss plats. Vi genomför alltid en okulär besiktning för att fastställa grundproblemet eller var det i framtiden kan uppstå brister. Efter en grundlig inspektion skapar vi en lämplig och metodisk plan för åtgärderna.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 49
E-mail: offert@takläckage.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Det är svårt att ge ett exakt svar på vad en takrenovering kostar då det beror på flera förutsättningar så som storlek på skadan, takmaterial etc. För att få ett säkert beslut rekommenderar vi att vi kommer förbi en kostnadsfri offert.

Du kan som privatperson söka ROT-Avdraget när du renoverar eller lägger om taket. Detta kan dra ned kostnaden på arbetskostnaden på upp till 30%. Om ni vill veta mer kan ni kontakta oss för mera information.

Det kan bero på vilket takmaterial ni har eller klimatet. Om ni utsätts för mycket väder kan skador uppkomma snabbare. Vi rekommenderar att ni ser över taket var 20e år, men vissa material kan hålla betydligt längre.

Vi erbjuder alltid kostnadsfria kostnadsförslag så att du som kund ska kunna se på ett ungefär vad totalkostnaden blir. Offerten innebär alltså att du får reda på priset och är inte bindande.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Huddinge
Read More
Vi behövde se över vårt tegeltak till villan i Huddinge. Dem erbjöd en fri offert, lagade hålet direkt och allt utfördes proffsigt & snabbt. Mycket nöjda! Vi rekommenderar!
Erik
Enskede
Read More
Vi kände oss trygga direkt från början när vi valde Takläckage i Stockholm. Deras takläggare var lyhörda och arbetade för fullt för att renovera vårt tak i tid. Efter allt var klart städade de upp efter sig. Väldigt nöjda!
Petra F
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Takläckage i Stockholm när vi upptäckte att det läckte vatten från undertaket till vårt garage i Haninge. De la nytt tak och det blev äntligt torrt! Kan varmt rekommendera!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Tegeltak & Takstol till Villa. Haninge

Takreparation & takläggning till villa ute i Haninge. Ny takstol & takpannor.

Omläggning Tegeltak. Täby Lahäll

Omläggning av tegeltak till villaägare på 330 kvm i Täby Kommun, Lahäll. Svarta tegelpannor.

Inklädnad av Skorsten. Huddinge

Renovering & inklädnad av skorsten till villa i Huddinge. Plåt som täckmaterial för extra lång hållbarhet.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 49
E-mail: offert@takläckage.se

Vill du bli kontaktad?