Takläckage.se

Takläckage i Farsta & Sköndal, Stockholm

På vår takfirma från Farsta & Sköndal arbetar endast de bästa och mest kunniga takmontörerna, för att vi ska kunna garantera dig ett snyggt resultat och ett tak med lång hållbarhet.

Laga Läckande Yttertak

Med en professionell takfirma blir det enkelt för dig att få bukt med ett läckande tak.

Tätning av Hål & Sprickor i Taket

Oavsett om det är taket på villan som är trasigt, fritidshuset eller hyresfastigheten kan vi bistå med hjälp och expertis.

Renovera Skorsten med Vattenskada

Är du redo att ta itu med skorstenen? Våra skickliga och kunniga hantverkare ser till att lokalisera problemet.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Okulär Besiktning

Vi lokaliserar grundproblemet

Akut & Jour

Snabb och akut hjälp vid behov

Certifierade

Förhindra värre vatten- & fuktskador

Lagning av Takläckor i Farsta & Sköndal, Stockholm

Vi besiktigar ditt tak för att identifiera grundproblemet och tätar effektivt läckan för att förhindra värre vatten- eller fuktskador.

Din takfirma i Farsta och Sköndal

Befinner du dig i området kring Farsta och Sköndal? Då kan du anlita oss för takläggning, takbyten, lagning av tak eller takreparationer. Du hittar oss även i områden som Hökarängen, Björkhagen, Tallkrogen, Enskede, Älvsjö, Gubbängen, Stortorp, Midsommarkransen, Hägersten, Mälarhöjden, Telefonplan och Fruängen. Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi arbetar och hur vi kan hjälpa dig!

Bekymmersfri takrenovering vid läckande tak

Ett tak som är skadat eller har sprickor kan snabbt börja läcka in vatten. Med våra smidiga lösningar kan vi förhindra värre vatten- och fuktskador, samtidigt som vi kan lokalisera grundproblemet och ta fram en skräddarsydd lösning. Vi finns även här för dig som behöver akut hjälp och som vill minimera risken för att ditt tak ska få problem i framtiden. Kontakta oss för att veta mer om våra smidiga lösningar eller för att boka in en takrenovering med oss.

Vi hjälper dig med ditt takproblem

Oavsett om du vill lägga helt nytt tak, byta takbeläggning eller renovera ett läckande tak står vi redo att ta oss an uppgiften. Att laga ett tak på egen hand är svårt och kräver både tid, kunskap och tillgång till rätt utrustning. Vårt takföretag har många års erfarenhet av takrenoveringar och erbjuder fina och högkvalitativa tak för nybyggnad, renovering och tillbyggnad. Vårt stora kontaktnät av duktiga hantverkare gör det även möjligt för oss att erbjuda totalentreprenad i egen regi.

Beställ en gratis offert idag

Du vill naturligtvis veta hur mycket ditt arbete kommer gå på. Därför kan du alltid beställa en gratis offert och ett gratis platsbesök med en duktig takmontör. Vi kommer då ut till dig och tittar närmare på problemet och lyssnar till dina önskemål och behov. Tillsammans tar vi fram en lösning som du känner dig trygg med och som går hand i hand med fastighetens förutsättningar.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 49
E-mail: offert@takläckage.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Det är svårt att ge ett exakt svar på vad en takrenovering kostar då det beror på flera förutsättningar så som storlek på skadan, takmaterial etc. För att få ett säkert beslut rekommenderar vi att vi kommer förbi en kostnadsfri offert.

Du kan som privatperson söka ROT-Avdraget när du renoverar eller lägger om taket. Detta kan dra ned kostnaden på arbetskostnaden på upp till 30%. Om ni vill veta mer kan ni kontakta oss för mera information.

Det kan bero på vilket takmaterial ni har eller klimatet. Om ni utsätts för mycket väder kan skador uppkomma snabbare. Vi rekommenderar att ni ser över taket var 20e år, men vissa material kan hålla betydligt längre.

Vi erbjuder alltid kostnadsfria kostnadsförslag så att du som kund ska kunna se på ett ungefär vad totalkostnaden blir. Offerten innebär alltså att du får reda på priset och är inte bindande.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Huddinge
Read More
Vi behövde se över vårt tegeltak till villan i Huddinge. Dem erbjöd en fri offert, lagade hålet direkt och allt utfördes proffsigt & snabbt. Mycket nöjda! Vi rekommenderar!
Erik
Enskede
Read More
Vi kände oss trygga direkt från början när vi valde Takläckage i Stockholm. Deras takläggare var lyhörda och arbetade för fullt för att renovera vårt tak i tid. Efter allt var klart städade de upp efter sig. Väldigt nöjda!
Petra F
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Takläckage i Stockholm när vi upptäckte att det läckte vatten från undertaket till vårt garage i Haninge. De la nytt tak och det blev äntligt torrt! Kan varmt rekommendera!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Tegeltak & Takstol till Villa. Haninge

Takreparation & takläggning till villa ute i Haninge. Ny takstol & takpannor.

Omläggning Tegeltak. Täby Lahäll

Omläggning av tegeltak till villaägare på 330 kvm i Täby Kommun, Lahäll. Svarta tegelpannor.

Inklädnad av Skorsten. Huddinge

Renovering & inklädnad av skorsten till villa i Huddinge. Plåt som täckmaterial för extra lång hållbarhet.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 49
E-mail: offert@takläckage.se

Vill du bli kontaktad?