Takläckage.se

Takläckage i Upplands Väsby, Stockholm

Har ditt tak börjat läcka runt Upplands Väsby? Då är det hög tid att kontakta vår kunniga och serviceorienterade takfirma! Hör av dig till oss för en gratis offert!

Laga Läckande Yttertak

Vi har över 15 års erfarenhet av att hjälpa bostadsrättsföreningar, privatpersoner, fastighetsägare och företagare att laga läckande tak.

Tätning av Hål & Sprickor i Taket

Vi kan snabbt hjälpa dig att täta hål, reparera vattenskador och läckage i taket.

Renovera Skorsten med Vattenskada

Du kan anlita oss för mindre arbeten, akut hjälp och besiktningar såväl som mer omfattande renoveringsarbeten.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Okulär Besiktning

Vi lokaliserar grundproblemet

Akut & Jour

Snabb och akut hjälp vid behov

Certifierade

Förhindra värre vatten- & fuktskador

Laga läckande Tak i Upplands Väsby, Stockholm

Boka gärna en kostnadsfri konsultation med våra hjälpsamma och trevliga takläggare!

Din lokala takfirma i Upplands Väsby

Vi är en kundnära och välrenommerad takfirma som lagar tak i Upplands Väsby med omnejd. Vårt verksamhetsområde inkluderar bland annat Upplands Väsby, Stockholm, Arlanda, Vallentuna, Uthamra, Täby, Sollentuna, Märsta, Rosersberg, Sigtuna, Odensala, Knivsta, Kallhäll och Kungsängen. Vi renoverar tak på alla typer av fastigheter, till exempel villor, radhus, BRF:er, sommarstugor, kommunala byggnader, kommersiella fastigheter och industrilokaler.

Pålitlig takentreprenör för bra resultat

Taket är husets skydd mot väder, vind och andra yttre påfrestningar. När det uppstår sprickor eller andra skador kan det snabbt leda till mer omfattande fuktskador på taket och resten av fastigheten. Så fort du upptäcker att ditt tak läcker bör du kontakta oss så åtgärdar vi problemet innan skadan växer. Våra takläggare har stor vana av att ta fram skräddarsydda precisa lösningar som åtgärdar din takläcka på bästa sätt.

Våra tjänster för takläckage

Vi lagar takläckor och skador på alla typer av takbeläggningar, inklusive tegel, betongpannor, plåt- och papptak. Du kan bland annat anlita oss för följande:

  • Laga läckande tak & vattenskador
  • Okulär besiktning
  • Akut hjälp
  • Täta hål i taket
  • Förhindra vatten- & fuktskador
  • Takrenovering
  • Totalentreprenad

Mindre lagning eller totalentreprenad?

Vid större byggprojekt rekommenderar vi att du anlitar oss som totalentreprenör där vi ombesörjer alla delar i byggprocessen. Vi har ett brett kontaktnät med skickliga hantverkare. Tillsammans ser vi till att takrenoveringen utförs säkert samt med noggrannhet och punktlighet.

Använd ROT-avdraget

Du som privatperson kan laga takläckan på din privatägda bostad billigare med ROT-avdraget. Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 49
E-mail: offert@takläckage.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Det är svårt att ge ett exakt svar på vad en takrenovering kostar då det beror på flera förutsättningar så som storlek på skadan, takmaterial etc. För att få ett säkert beslut rekommenderar vi att vi kommer förbi en kostnadsfri offert.

Du kan som privatperson söka ROT-Avdraget när du renoverar eller lägger om taket. Detta kan dra ned kostnaden på arbetskostnaden på upp till 30%. Om ni vill veta mer kan ni kontakta oss för mera information.

Det kan bero på vilket takmaterial ni har eller klimatet. Om ni utsätts för mycket väder kan skador uppkomma snabbare. Vi rekommenderar att ni ser över taket var 20e år, men vissa material kan hålla betydligt längre.

Vi erbjuder alltid kostnadsfria kostnadsförslag så att du som kund ska kunna se på ett ungefär vad totalkostnaden blir. Offerten innebär alltså att du får reda på priset och är inte bindande.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Huddinge
Read More
Vi behövde se över vårt tegeltak till villan i Huddinge. Dem erbjöd en fri offert, lagade hålet direkt och allt utfördes proffsigt & snabbt. Mycket nöjda! Vi rekommenderar!
Erik
Enskede
Read More
Vi kände oss trygga direkt från början när vi valde Takläckage i Stockholm. Deras takläggare var lyhörda och arbetade för fullt för att renovera vårt tak i tid. Efter allt var klart städade de upp efter sig. Väldigt nöjda!
Petra F
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Takläckage i Stockholm när vi upptäckte att det läckte vatten från undertaket till vårt garage i Haninge. De la nytt tak och det blev äntligt torrt! Kan varmt rekommendera!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Tegeltak & Takstol till Villa. Haninge

Takreparation & takläggning till villa ute i Haninge. Ny takstol & takpannor.

Omläggning Tegeltak. Täby Lahäll

Omläggning av tegeltak till villaägare på 330 kvm i Täby Kommun, Lahäll. Svarta tegelpannor.

Inklädnad av Skorsten. Huddinge

Renovering & inklädnad av skorsten till villa i Huddinge. Plåt som täckmaterial för extra lång hållbarhet.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 49
E-mail: offert@takläckage.se

Vill du bli kontaktad?