Takläckage.se

Takläckage på Värmdö, Djurö & Ingarö, Stockholm

Anledningarna till att ditt tak läcker in eller har fuktskador kan vara många, men oavsett vad anledningen är så kan du förhindra värre vattenskador och fuktskador genom att ta hjälp av en specialist inom takläckage. När ditt tak inte håller tätt runt Värmdö, Gustavsberg, Djurö och Ingarö så kan du kontakta oss!

Laga Läckande Yttertak

Ett läckande tak betyder att någonting är fel. Vad som är fel kan variera kraftigt, och det kan gälla både äldre som nya tak.

Tätning av Hål & Sprickor i Taket

I vissa fall krävs det bara ett duggregn för att du ska märka av bristerna i din takkonstruktion. Låt oss täta sprickan i taket!

Renovera Skorsten med Vattenskada

Vi ser över, reparerar och förhindrar läckage och när vi har åtgärdat hela problemet.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Okulär Besiktning

Vi lokaliserar grundproblemet

Akut & Jour

Snabb och akut hjälp vid behov

Certifierade

Förhindra värre vatten- & fuktskador

Vi Renoverar Takläckor runt Värmdö, Djurö och Ingarö

Vi ser över ditt läckande tak och kan laga, reparera eller renovera alla typer tak och förhindra värre vatten- eller fuktskador.

Totalentreprenör för läckande tak i Värmdö, Djurö och Ingarö

Vi är takläggare specialiserade på takläckage och verkar i Värmdö, Djurö och Ingarö med omnejd, inklusive områden som Gustavsberg, Nacka, Strömma, Saltsjöbaden, Tyresö, Saltsjö-Boo, Hemmesta, Torsby, Kulan, Herrviksnäs, Södernäs, Ängsvik, Kopparmora, Fagerdala, Boda, Kalvsvik, Fjällsvik, Kallviken, Stavsnäs, Brunn, Hanskroka, Skälsmara, Långvik, Idalen, Björnömalmen och Klacknäset.

Vi sköter hela processen från början till slut

Att välja en specialist för reparation av ditt tak är av största vikt. När vi kommer ut till dig så genomför vi en noggrann okulär besiktning så att vi kan identifiera vad som verkligen behöver göras. När en åtgärdsplan har skapats så kan vi tack vare ett brett kontaktnät genomföra de åtgärder som krävs för just ditt tak, vare sig du har plåt-, betong-, eller tegeltak. Vi ser över, reparerar och förhindrar läckage och när vi har åtgärdat hela problemet så monterar vi ned vår byggnadsställning. Vi tar hand om allt från start till slu

AKUT tillsyn av ditt tak

Som specialister inom takläckage så kan vi vår sak. Det betyder att vi snabbt är på plats när det redan har börjat läcka in och kan genomföra en besiktning för att se vad som skett och hur det behöver åtgärdas. Tack vare lokal anknytning kan vi komma till undsättning inom tackläckage och åtgärda de mest krävande och komplicerade läckagen.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 49
E-mail: offert@takläckage.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Det är svårt att ge ett exakt svar på vad en takrenovering kostar då det beror på flera förutsättningar så som storlek på skadan, takmaterial etc. För att få ett säkert beslut rekommenderar vi att vi kommer förbi en kostnadsfri offert.

Du kan som privatperson söka ROT-Avdraget när du renoverar eller lägger om taket. Detta kan dra ned kostnaden på arbetskostnaden på upp till 30%. Om ni vill veta mer kan ni kontakta oss för mera information.

Det kan bero på vilket takmaterial ni har eller klimatet. Om ni utsätts för mycket väder kan skador uppkomma snabbare. Vi rekommenderar att ni ser över taket var 20e år, men vissa material kan hålla betydligt längre.

Vi erbjuder alltid kostnadsfria kostnadsförslag så att du som kund ska kunna se på ett ungefär vad totalkostnaden blir. Offerten innebär alltså att du får reda på priset och är inte bindande.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Huddinge
Read More
Vi behövde se över vårt tegeltak till villan i Huddinge. Dem erbjöd en fri offert, lagade hålet direkt och allt utfördes proffsigt & snabbt. Mycket nöjda! Vi rekommenderar!
Erik
Enskede
Read More
Vi kände oss trygga direkt från början när vi valde Takläckage i Stockholm. Deras takläggare var lyhörda och arbetade för fullt för att renovera vårt tak i tid. Efter allt var klart städade de upp efter sig. Väldigt nöjda!
Petra F
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Takläckage i Stockholm när vi upptäckte att det läckte vatten från undertaket till vårt garage i Haninge. De la nytt tak och det blev äntligt torrt! Kan varmt rekommendera!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Tegeltak & Takstol till Villa. Haninge

Takreparation & takläggning till villa ute i Haninge. Ny takstol & takpannor.

Omläggning Tegeltak. Täby Lahäll

Omläggning av tegeltak till villaägare på 330 kvm i Täby Kommun, Lahäll. Svarta tegelpannor.

Inklädnad av Skorsten. Huddinge

Renovering & inklädnad av skorsten till villa i Huddinge. Plåt som täckmaterial för extra lång hållbarhet.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 49
E-mail: offert@takläckage.se

Vill du bli kontaktad?