Takläckage.se

Takläckage i Liljeholmen & Gröndal, Stockholm

Befinner du dig i Liljeholmen eller Gröndal och är i behov av en duktig och pålitlig takläggare som kan hjälpa er med takläckage? Med oss kan du få ett sprillans nytt tak, renovera ditt redan befintliga eller byta takbeläggning till ett material som passar dig och din fastighet bättre.

Laga Läckande Yttertak

Vår takentreprenad har många års erfarenhet av branschen och expertkunskaper inom takläggning, takrenovering och takbyten.

Tätning av Hål & Sprickor i Taket

Har du haft problem med ett läckande tak? Vi hjälper dig med renoveringen!

Renovera Skorsten med Vattenskada

Är du redo att ta itu med skorstenen? Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt prisförslag.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Okulär Besiktning

Vi lokaliserar grundproblemet

Akut & Jour

Snabb och akut hjälp vid behov

Certifierade

Förhindra värre vatten- & fuktskador

Renoverar Takläckor i Liljeholmen & Gröndal, Stockholm

När du behöver akut hjälp med ditt tak är det bara att du slår oss en signal. Tack vare flexibilitet kan vi ge dig snabb hjälp när du behöver.

Lokal takläggare nära dig

Det finns flera fördelar med att välja en lokal takfirma. Du får snabbare service, större flexibilitet och en firma som snabbt kan rycka ut när ditt tak är i behov av reparationer. Du hittar oss i områden som Gröndal, Liljeholmen, Årstadal, Liljeholmskajen, Lilla Essingen, Ekensberg, Vinterviken, Lövholmen, Årsta, Hägersten, Midsommarkransen, Västberga, Hägerstensåsen, Liseberg, Hökmossen och Mälarhöjden.

Gratis offerter och ROT-avdrag

Vi erbjuder kompletta lösningar för dig som vill fräscha upp taket och höja värdet på din fastighet. För att du ska känna dig trygg med vår takfirma erbjuder vi alltid en 100 % nöjd kundgaranti på arbetet, såväl som ROT-avdrag för lägre kostnader. Naturligtvis har vi även en heltäckande ansvarsförsäkring som fungerar som ett bra skydd om olyckan skulle vara framme. Du kan således alltid känna dig helt säker med vår takfirma. Vi erbjuder:

  • Gratis offert och platsbesök
  • ROT-avdrag med 30 % reducering
  • Ansvarsförsäkring
  • 100 % nöjd kundgaranti
  • Snabb service på dina villkor

Professionell takläggning med fokus på kunden

Vårt mål är att ge dig ett tak som du kan vara stolt över. Vi gör det möjligt för dig att förhindra vatten- och fuktskador, täta hål i taket eller få akut hjälp och undsättning vid stora takläckage. Med vår noggrannhet och punktlighet får du en takfirma som sätter kunden i fokus och som tar fram skräddarsydda lösningar efter dina behov.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 49
E-mail: offert@takläckage.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Det är svårt att ge ett exakt svar på vad en takrenovering kostar då det beror på flera förutsättningar så som storlek på skadan, takmaterial etc. För att få ett säkert beslut rekommenderar vi att vi kommer förbi en kostnadsfri offert.

Du kan som privatperson söka ROT-Avdraget när du renoverar eller lägger om taket. Detta kan dra ned kostnaden på arbetskostnaden på upp till 30%. Om ni vill veta mer kan ni kontakta oss för mera information.

Det kan bero på vilket takmaterial ni har eller klimatet. Om ni utsätts för mycket väder kan skador uppkomma snabbare. Vi rekommenderar att ni ser över taket var 20e år, men vissa material kan hålla betydligt längre.

Vi erbjuder alltid kostnadsfria kostnadsförslag så att du som kund ska kunna se på ett ungefär vad totalkostnaden blir. Offerten innebär alltså att du får reda på priset och är inte bindande.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Huddinge
Read More
Vi behövde se över vårt tegeltak till villan i Huddinge. Dem erbjöd en fri offert, lagade hålet direkt och allt utfördes proffsigt & snabbt. Mycket nöjda! Vi rekommenderar!
Erik
Enskede
Read More
Vi kände oss trygga direkt från början när vi valde Takläckage i Stockholm. Deras takläggare var lyhörda och arbetade för fullt för att renovera vårt tak i tid. Efter allt var klart städade de upp efter sig. Väldigt nöjda!
Petra F
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Takläckage i Stockholm när vi upptäckte att det läckte vatten från undertaket till vårt garage i Haninge. De la nytt tak och det blev äntligt torrt! Kan varmt rekommendera!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Tegeltak & Takstol till Villa. Haninge

Takreparation & takläggning till villa ute i Haninge. Ny takstol & takpannor.

Omläggning Tegeltak. Täby Lahäll

Omläggning av tegeltak till villaägare på 330 kvm i Täby Kommun, Lahäll. Svarta tegelpannor.

Inklädnad av Skorsten. Huddinge

Renovering & inklädnad av skorsten till villa i Huddinge. Plåt som täckmaterial för extra lång hållbarhet.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 49
E-mail: offert@takläckage.se

Vill du bli kontaktad?