Takläckage.se

Renovera Läckande Tak i Stockholm

Behöver du hjälp att laga ett läckande tak någonstans i Stockholmstrakten? Vi är en rutinerad takläggningsfirma som lagar takläckor med noggrannhet och precision. I vår roll som takläggare hjälper vi kunder i ett stort område runt Stockholm, exempelvis i orter som Långbro, Herrängen, Långsjö och Mälarhöjden. Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri besiktning och offert.

Specialist inom takläckage

Läcker taket? Låt våra erfarna & proffsiga takläggare hjälpa er till bra pris!

Renovera tak som läcker

Har du haft problem med ett läckande tak? Vi hjälper dig med renoveringen!

Byta tak med vattenskada

Våra takproffs byter alla takbeklädnader: plåt, tegel, papp & betong.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Okulär Besiktning

Vi lokaliserar grundproblemet

Akut & Jour

Snabb och akut hjälp vid behov

Certifierade

Förhindra värre vatten- & fuktskador

Behöver ni hjälp med att Renovera ert Läckande Tak i Stockholm?

Specialister inom renovering av läckande tegel, plåt, betong- & papptak

Låt oss renovera ditt takläckage i Stockholm

En vattenläcka i taket bör åtgärdas så snabbt som möjligt för att undvika att fastigheten skadas i större utsträckning än nödvändigt. Vi lagar takläckor på tak med alla typer av takbeläggningar: tegel, betongpannor, plåt- och papptak. Utöver det reparerar vi takläckor på alla slags fastigheter: bostäder, villor, radhus, lägenhetshus, kommersiella fastigheter, industrilokaler och mycket annat.

Takläckor kan ha många orsaker

Det finns många skäl till varför ett tak kan drabbas av läckage. Först och främst är taket förstås en av de mest utsatta delarna av en fastighet sett till väder och vind. Det förekommer också att takläckage uppstår till följd av konstruktionsfel eller att taket skadats i samband med reparationer eller renoveringar. När du anlitar oss så gör vi en noggrann utredning av hur läckaget uppstått. Att verkligen få koll på varför taket börjat läcka är viktigt för att sätta in rätt åtgärder.

Skickliga takläggare garanterar ett bra resultat

Vi har sett mer än ett exempel på kunder som haft problem med läckage som lagt om hela taket för att komma tillrätta med problemet. Många har också upplevt frustration när de, trots reparationen, redan vid nästa regnoväder upptäckt droppar på innertaket. Våra takläggare har stor vana av att ta fram effektiva och precisa lösningar som garanterar att din takläcka åtgärdas på bästa möjliga sätt.

Laga takläckan på hemmet billigare med ROT-avdraget

Läcker taket på din privatägda bostad? Då kan du utnyttja skattereduktionen ROT-avdraget när du anlitar oss. Den vägen kan du som mest få jobbet utfört upp till 50 000 kronor billigare. Innan du räknar med att kunna göra avdraget rekommenderar vi dock att hör dig för med Skatteverket för att säkerställa att du har rätt till avdraget. Vi hjälper dig med pappersarbetet.

Kontakta oss för att få din tak-läcka lagad

Har du en fastighet med ett läckande tak någonstans i Stockholmsregionen? Vi hjälper kunder i orter som Spånga, Bromsten eller Sundby. Kontakta oss redan idag så är vi så snabbt som möjligt på plats för att inspektera ditt tak. Vi tar fram en åtgärdsplan och återkopplar sedan till dig med en offert som du får helt utan kostnad.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 49
E-mail: offert@takläckage.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Det är svårt att ge ett exakt svar på vad en takrenovering kostar då det beror på flera förutsättningar så som storlek på skadan, takmaterial etc. För att få ett säkert beslut rekommenderar vi att vi kommer förbi en kostnadsfri offert.

Du kan som privatperson söka ROT-Avdraget när du renoverar eller lägger om taket. Detta kan dra ned kostnaden på arbetskostnaden på upp till 30%. Om ni vill veta mer kan ni kontakta oss för mera information.

Det kan bero på vilket takmaterial ni har eller klimatet. Om ni utsätts för mycket väder kan skador uppkomma snabbare. Vi rekommenderar att ni ser över taket var 20e år, men vissa material kan hålla betydligt längre.

Vi erbjuder alltid kostnadsfria kostnadsförslag så att du som kund ska kunna se på ett ungefär vad totalkostnaden blir. Offerten innebär alltså att du får reda på priset och är inte bindande.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Huddinge
Read More
Vi behövde se över vårt tegeltak till villan i Huddinge. Dem erbjöd en fri offert, lagade hålet direkt och allt utfördes proffsigt & snabbt. Mycket nöjda! Vi rekommenderar!
Erik
Enskede
Read More
Vi kände oss trygga direkt från början när vi valde Takläckage i Stockholm. Deras takläggare var lyhörda och arbetade för fullt för att renovera vårt tak i tid. Efter allt var klart städade de upp efter sig. Väldigt nöjda!
Petra F
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Takläckage i Stockholm när vi upptäckte att det läckte vatten från undertaket till vårt garage i Haninge. De la nytt tak och det blev äntligt torrt! Kan varmt rekommendera!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Tegeltak & Takstol till Villa. Haninge

Takreparation & takläggning till villa ute i Haninge. Ny takstol & takpannor.

Omläggning Tegeltak. Täby Lahäll

Omläggning av tegeltak till villaägare på 330 kvm i Täby Kommun, Lahäll. Svarta tegelpannor.

Inklädnad av Skorsten. Huddinge

Renovering & inklädnad av skorsten till villa i Huddinge. Plåt som täckmaterial för extra lång hållbarhet.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 49
E-mail: offert@takläckage.se

Vill du bli kontaktad?