Renovera Läckande Tak i Stockholm

Behöver du hjälp att laga ett läckande tak någonstans i Stockholmstrakten? Vi är en rutinerad takläggningsfirma som lagar takläckor med noggrannhet och precision. I vår roll som takläggare hjälper vi kunder i ett stort område runt Stockholm, exempelvis i orter som Långbro, Herrängen, Långsjö och Mälarhöjden. Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri besiktning och offert.

Specialist inom takläckage

Läcker taket? Låt våra erfarna & proffsiga takläggare hjälpa er till bra pris!

Renovera tak som läcker

Har du haft problem med ett läckande tak? Vi hjälper dig med renoveringen!

Byta tak med vattenskada

Våra takproffs byter alla takbeklädnader: plåt, tegel, papp & betong.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Behöver ni hjälp med att Renovera ert Läckande Tak i Stockholm? Specialister inom renovering av läckande tegel, plåt, betong- & papptak

  Låt oss renovera ditt takläckage i Stockholm

  En vattenläcka i taket bör åtgärdas så snabbt som möjligt för att undvika att fastigheten skadas i större utsträckning än nödvändigt. Vi lagar takläckor på tak med alla typer av takbeläggningar: tegel, betongpannor, plåt- och papptak. Utöver det reparerar vi takläckor på alla slags fastigheter: bostäder, villor, radhus, lägenhetshus, kommersiella fastigheter, industrilokaler och mycket annat.

  Takläckor kan ha många orsaker

  Det finns många skäl till varför ett tak kan drabbas av läckage. Först och främst är taket förstås en av de mest utsatta delarna av en fastighet sett till väder och vind. Det förekommer också att takläckage uppstår till följd av konstruktionsfel eller att taket skadats i samband med reparationer eller renoveringar. När du anlitar oss så gör vi en noggrann utredning av hur läckaget uppstått. Att verkligen få koll på varför taket börjat läcka är viktigt för att sätta in rätt åtgärder.

  Skickliga takläggare garanterar ett bra resultat

  Vi har sett mer än ett exempel på kunder som haft problem med läckage som lagt om hela taket för att komma tillrätta med problemet. Många har också upplevt frustration när de, trots reparationen, redan vid nästa regnoväder upptäckt droppar på innertaket. Våra takläggare har stor vana av att ta fram effektiva och precisa lösningar som garanterar att din takläcka åtgärdas på bästa möjliga sätt.

  Laga takläckan på hemmet billigare med ROT-avdraget

  Läcker taket på din privatägda bostad? Då kan du utnyttja skattereduktionen ROT-avdraget när du anlitar oss. Den vägen kan du som mest få jobbet utfört upp till 50 000 kronor billigare. Innan du räknar med att kunna göra avdraget rekommenderar vi dock att hör dig för med Skatteverket för att säkerställa att du har rätt till avdraget. Vi hjälper dig med pappersarbetet.

  Kontakta oss för att få din tak-läcka lagad

  Har du en fastighet med ett läckande tak någonstans i Stockholmsregionen? Vi hjälper kunder i orter som Spånga, Bromsten eller Sundby. Kontakta oss redan idag så är vi så snabbt som möjligt på plats för att inspektera ditt tak. Vi tar fram en åtgärdsplan och återkopplar sedan till dig med en offert som du får helt utan kostnad.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Samordnare

   Nummer: 08-557 69 467
   offert@takläckage.se

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

   Hur mycket kostar en takrenovering?

   Det är svårt att ge ett exakt svar på vad en takrenovering kostar då det beror på flera förutsättningar så som storlek på skadan, takmaterial etc. För att få ett säkert beslut rekommenderar vi att vi kommer förbi en kostnadsfri offert.

   Kan jag söka ROT för takläggning?

   Du kan som privatperson söka ROT-Avdraget när du renoverar eller lägger om taket. Detta kan dra ned kostnaden på arbetskostnaden på upp till 30%. Om ni vill veta mer kan ni kontakta oss för mera information.

   När bör vi se över taket?

   Det kan bero på vilket takmaterial ni har eller klimatet. Om ni utsätts för mycket väder kan skador uppkomma snabbare. Vi rekommenderar att ni ser över taket var 20e år, men vissa material kan hålla betydligt längre.

   Måste vi anlita er om jag får en offert?

   Vi erbjuder alltid kostnadsfria kostnadsförslag så att du som kund ska kunna se på ett ungefär vad totalkostnaden blir. Offerten innebär alltså att du får reda på priset och är inte bindande.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi behövde se över vårt tegeltak till villan i Huddinge. Dem erbjöd en fri offert, lagade hålet direkt och allt utfördes proffsigt & snabbt. Mycket nöjda! Vi rekommenderar!

   Villaägare, Huddinge

   Vi kände oss trygga direkt från början när vi valde Takläckage i Stockholm. Deras takläggare var lyhörda och arbetade för fullt för att renovera vårt tak i tid. Efter allt var klart städade de upp efter sig. Väldigt nöjda!

   Erik, Enskede

   Vi tog oss hjälp av Takläckage i Stockholm när vi upptäckte att det läckte vatten från undertaket till vårt garage i Haninge. De la nytt tak och det blev äntligt torrt! Kan varmt rekommendera!

   Petra F, Haninge

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Tegeltak & Takstol till Villa. Haninge

   Takreparation & takläggning till villa ute i Haninge. Ny takstol & takpannor.

   Omläggning Tegeltak. Täby Lahäll

   Omläggning av tegeltak till villaägare på 330 kvm i Täby Kommun, Lahäll. Svarta tegelpannor.

   Inklädnad av Skorsten. Huddinge

   Renovering & inklädnad av skorsten till villa i Huddinge. Plåt som täckmaterial för extra lång hållbarhet.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Samordnare

    Nummer: 08-557 69 467
    offert@takläckage.se

    Offert? Klicka här