Vattenläcka i Taket i Stockholm

Vi är ett rutinerat och skickligt takföretag i Stockholm som kan hjälpa dig med lagning av takläckor. Som takläggare har vi under våra år i branschen hjälpt kunder i bland annat Årsta, Midsommarkransen, Västertorp och Gröndal. Noggrannhet och precision är nyckelord i vår verksamhet. Vi påbörjar varje uppdrag med en noggrann besiktning där vi avgör exakt vilka typer av åtgärder som krävs för att få bukt med läckan i ditt tak. På så vis undviker du onödiga merkostnader samtidigt som resultatet får högsta kvalitet.

Renovera vattenläcka i Taket

Behöver ni hjälp med att renovera en vattenläcka i Taket? Vi kan hjälpa er!

Takbesiktning för vattenläckor

Vi kan hjälpa er med en noggrann besiktning där vi avgör exakt vilka typer av åtgärder som krävs.

Reparationer av takläckage

Vi utför kompletta utredningar av takläckage.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Söker ni en Takläggare i Stockholm? Vi utför allt inom takrenovering, takomläggning, takbyten & takreparation.

  Reparationer av takläckage efter noggranna utredningar

  Ett tak som läcker kan ställa till med stora skador på en fastighet, därför är det viktigt att problemet åtgärdas så fort som möjligt. I många fall kan det dock vara mer komplicerat än vad man kanske tror att reda ut varför en läcka uppstått. Risken med det är att fel åtgärder vidtas. Vi gör alltid en noggrann utredning av takläckage för att säkerställa exakt vad anledningen är så att vi kan utföra rätt typ av reparation.

  Laga läckan i taket hemma med ROT-avdraget

  Med ROT-avdraget kan du som är privatkund ha möjligheten att få våra tjänster upp till 30 procent billigare. Du bör dock kontakta Skatteverket på förhand för att vara säker på att du verkligen har rätt till avdraget. Som mest kan du sänka priset med 50 000 kronor. Vi hjälper dig med pappersarbetet.

  Våra kundgrupper och fastighetstyper

  Till oss är alla typer av kunder välkomna att höra av sig: företag, privatpersoner, BRF:er och fastighetsutvecklare. Om du har ett tak som läcker så kan vi laga det. Det spelar inte heller någon roll vilken typ av takbeläggning det rör sig om. Våra takläggare har vana av att jobba med tegel- och betongtak, plåt- och papptak. Här följer ett urval av fastigheter vi jobbar på:

  • Villor
  • Butiker och restauranger
  • Radhus
  • Industrifastigheter
  • Lagerlokaler
  • Fritidshus och sommarstugor

  Boka oss för en takbesiktning – vi ger dig en kostnadsfri offert

  Om du behöver laga ett läckande tak är det inget att vänta på – kontakta oss redan idag för att vara säker på att skadorna inte blir större än nödvändigt. Du kan anlita oss för lagningar av takläckage i hela Stor-Stockholm inkluderat i orter som Bromma Kyrka, Mariehäll eller Abrahamsberg. Vi kommer och besiktigar ditt tak och tar fram en skräddarsydd lösning för just din läcka. Efteråt får du en offert helt utan kostnad.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Samordnare

   Nummer: 08-557 69 467
   offert@takläckage.se

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

   Hur mycket kostar en takrenovering?

   Det är svårt att ge ett exakt svar på vad en takrenovering kostar då det beror på flera förutsättningar så som storlek på skadan, takmaterial etc. För att få ett säkert beslut rekommenderar vi att vi kommer förbi en kostnadsfri offert.

   Kan jag söka ROT för takläggning?

   Du kan som privatperson söka ROT-Avdraget när du renoverar eller lägger om taket. Detta kan dra ned kostnaden på arbetskostnaden på upp till 30%. Om ni vill veta mer kan ni kontakta oss för mera information.

   När bör vi se över taket?

   Det kan bero på vilket takmaterial ni har eller klimatet. Om ni utsätts för mycket väder kan skador uppkomma snabbare. Vi rekommenderar att ni ser över taket var 20e år, men vissa material kan hålla betydligt längre.

   Måste vi anlita er om jag får en offert?

   Vi erbjuder alltid kostnadsfria kostnadsförslag så att du som kund ska kunna se på ett ungefär vad totalkostnaden blir. Offerten innebär alltså att du får reda på priset och är inte bindande.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi behövde se över vårt tegeltak till villan i Huddinge. Dem erbjöd en fri offert, lagade hålet direkt och allt utfördes proffsigt & snabbt. Mycket nöjda! Vi rekommenderar!

   Villaägare, Huddinge

   Vi kände oss trygga direkt från början när vi valde Takläckage i Stockholm. Deras takläggare var lyhörda och arbetade för fullt för att renovera vårt tak i tid. Efter allt var klart städade de upp efter sig. Väldigt nöjda!

   Erik, Enskede

   Vi tog oss hjälp av Takläckage i Stockholm när vi upptäckte att det läckte vatten från undertaket till vårt garage i Haninge. De la nytt tak och det blev äntligt torrt! Kan varmt rekommendera!

   Petra F, Haninge

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Tegeltak & Takstol till Villa. Haninge

   Takreparation & takläggning till villa ute i Haninge. Ny takstol & takpannor.

   Omläggning Tegeltak. Täby Lahäll

   Omläggning av tegeltak till villaägare på 330 kvm i Täby Kommun, Lahäll. Svarta tegelpannor.

   Inklädnad av Skorsten. Huddinge

   Renovering & inklädnad av skorsten till villa i Huddinge. Plåt som täckmaterial för extra lång hållbarhet.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Samordnare

    Nummer: 08-557 69 467
    offert@takläckage.se

    Offert? Klicka här