Takläckage.se

Takläckage i Gnesta, Sörmland

Behöver du hjälp med taket på din nyköpta villa? Vi är en takfirma med lång tid i branschen som utfört taktjänster åt hushåll och företag inom hela Gnesta, Sörmland med omnejd. Vi gör inspektioner och besiktningar, lagar mindre hål och sprickor och totalrenoveringar i de fall det behövs. Vi kan också lägga helt nytt tak med skräddarsydda lösningar som lämpar sig bäst för din fastighet.

Laga Läckande Yttertak

Fackmannamässig totalrenovering av tak - Vi utför alla typer av reparationer på alla typer av tak.

Tätning av Hål & Sprickor i Taket

Applicering av högkvalitativ tätningsmassa - Täpper igen läckor lånsiktigt.

Renovera Skorsten med Vattenskada

Reparation av skorsten och hängrännor - Allting som berör taket kan vi åtgärda.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Okulär Besiktning

Vi lokaliserar grundproblemet

Akut & Jour

Snabb och akut hjälp vid behov

Certifierade

Förhindra värre vatten- & fuktskador

Laga Läckande Tak i Gnesta, Sörmland

Vi har erfarenhet av alla typer av fastigheter och tak, och tar oss an både stora och små projekt.

Takfirman för din maskinhall eller sommarstuga

Våra duktiga hantverkare och certifierade takläggare har utfört både små och stora jobb inom tak. Vi har varit ansvariga för läggning av tak på större maskinhallar, ladugårdar, skolor och kommersiella fastigheter. Men vi har också lagat mindre sprickor och repor på sommarhus tegelpannor. Oavsett vad ditt ärende gäller är du välkommen att höra av dig – vi lämnar offert så fort vi kan och ser till att du får bästa möjliga slutresultatet för ditt tak.

Modern takläggning och bred kompetens

Takreparation och takläggning är vårt yrke och en stor del av det yrket är att hålla sig uppdaterad om nya tekniker och maskiner. Vi ser alltid till att utföra jobbet så effektivt och fossilfritt som bara möjligt. Våra medarbetare erbjuds utbildningar för att ständigt utvecklas. Vi erbjuder ett stort urval tjänster, varav några är:

  • Lagar hål i plåttak
  • Lagar sprickor i takpannor
  • Byter papptak
  • Totalentreprenad
  • Totalrenovering av villatak
  • Nybyggnad och renovering

Noggrann okulär besiktning vid akut läckage

Det är inte ovanligt att vi stöter på personer som tror sig veta var en takläcka finns och sedan försökt åtgärda själv – för att sedan få en obehaglig överraskning nästa gång det regnar. Låt oss som har erfarenhet laga läckan och hitta orsaken till problemet. Det är inte så tydligt som många ofta tror. Vi har lagat akuta läckor i Gnesta, Sörmland, Vackerby Söra, Hallbro, Hållsta, Norrtuna, Järna, Nykvarn, Gnesta, Södertälje, Brogärdet, Ytterkärna, Nibble, Billsta, Mölnbo, Hölö, Åkerby och Österby.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 49
E-mail: offert@takläckage.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Det är svårt att ge ett exakt svar på vad en takrenovering kostar då det beror på flera förutsättningar så som storlek på skadan, takmaterial etc. För att få ett säkert beslut rekommenderar vi att vi kommer förbi en kostnadsfri offert.

Du kan som privatperson söka ROT-Avdraget när du renoverar eller lägger om taket. Detta kan dra ned kostnaden på arbetskostnaden på upp till 30%. Om ni vill veta mer kan ni kontakta oss för mera information.

Det kan bero på vilket takmaterial ni har eller klimatet. Om ni utsätts för mycket väder kan skador uppkomma snabbare. Vi rekommenderar att ni ser över taket var 20e år, men vissa material kan hålla betydligt längre.

Vi erbjuder alltid kostnadsfria kostnadsförslag så att du som kund ska kunna se på ett ungefär vad totalkostnaden blir. Offerten innebär alltså att du får reda på priset och är inte bindande.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Huddinge
Read More
Vi behövde se över vårt tegeltak till villan i Huddinge. Dem erbjöd en fri offert, lagade hålet direkt och allt utfördes proffsigt & snabbt. Mycket nöjda! Vi rekommenderar!
Erik
Enskede
Read More
Vi kände oss trygga direkt från början när vi valde Takläckage i Stockholm. Deras takläggare var lyhörda och arbetade för fullt för att renovera vårt tak i tid. Efter allt var klart städade de upp efter sig. Väldigt nöjda!
Petra F
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Takläckage i Stockholm när vi upptäckte att det läckte vatten från undertaket till vårt garage i Haninge. De la nytt tak och det blev äntligt torrt! Kan varmt rekommendera!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Tegeltak & Takstol till Villa. Haninge

Takreparation & takläggning till villa ute i Haninge. Ny takstol & takpannor.

Omläggning Tegeltak. Täby Lahäll

Omläggning av tegeltak till villaägare på 330 kvm i Täby Kommun, Lahäll. Svarta tegelpannor.

Inklädnad av Skorsten. Huddinge

Renovering & inklädnad av skorsten till villa i Huddinge. Plåt som täckmaterial för extra lång hållbarhet.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 49
E-mail: offert@takläckage.se

Vill du bli kontaktad?