Takläckage.se

Takläckage i Göteborg & Västra Götaland

Misstänker du att du har en takläcka? Om fastigheten finns någonstans i Västra Götaland finns vi här, redo att hjälpa dig. Vi är noggranna, punktliga och säkra.

Laga Läckande Yttertak

Vår takläggningsfirma är specialiserade inom alla typer av takarbeten och kan hjälpa dig reparera och renovera läckande tak.

Tätning av Hål & Sprickor i Taket

Har du haft problem med ett läckande tak? Vi hjälper dig med renoveringen!

Renovera Skorsten med Vattenskada

Problem med skorstenen? Vi laga & fogar läckageskador.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Okulär Besiktning

Vi lokaliserar grundproblemet

Akut & Jour

Snabb och akut hjälp vid behov

Certifierade

Förhindra värre vatten- & fuktskador

Lagar Takläckor runt Göteborg & Västra Götaland

Specialister inom renovering av läckande tegel, plåt, betong- & papptak

Täta hål i taket

Vi hjälper dig åtgärda din takläcka, från start till mål. Vi börjar processen med att genomföra en okulär besiktning för att exakt lokalisera grundproblemet. Vi tar därefter fram effektiva lösningar för att täta hål och förhindra värre vatten- och fuktskador. Till oss kan du höra av dig om du behöver akut hjälp vid oväntade takläckage och för att få en omsorgsfullt genomförd reparation och renovering av ditt tak.

Vi lagar takläckage över hela Västra Götaland

Vi är aktiva över hela Västra Götaland. Vi jobbar med andra ord i orter som Göteborg, Herrljunga, Svenljunga & Sexdrega, Ulricehamn, Bollebygd, Tranemo, Kinna, Borås, Mölndal Kungsbacka, Partille, Landvetter, Kungälv, Jörlanda, Torslanda, Västra Frölunda, Grimmered, Hovås, Askim, Mölnlycke, Pixbo, Lerum, Floda, Stenungsund, Bohuslän, Orust, Tjörn, Hisingen, Angered, Gunnilse, Björsared och Lärjedalen.

Är du redo att ta itu med ditt takläckage?

Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert. Vårt team av kunniga och erfarna takläggare är här för att ge dig den bästa möjliga servicen. Boka en kostnadsfri besiktning av ditt tak redan idag.

Takläckage ska åtgärdas snabbt

Att åtgärda takläckor är kritiskt för att skydda din fastighet från potentiella vatten- och fuktskador. Vår erfarenhet och expertis säkerställer att vi effektivt kan förhindra långsiktiga skador och skydda ditt hem eller din verksamhet. Vi är en totalentreprenör som tar hänsyn till miljön i alla våra projekt. Vårt team hanterar allt från nybyggnation till renovering, med en mångfald av takbeläggningar och fastighetstyper. Vi garanterar en högkvalitativ, hållbar lösning för ditt tak.

ROT-avdrag för dig som är privatkund

ROT-avdraget kan avsevärt minska dina kostnader vid en takläcka på din bostad. Om du anlitar oss som privatkund hjälper vi dig att dra nytta av avdraget.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 49
E-mail: offert@takläckage.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Det är svårt att ge ett exakt svar på vad en takrenovering kostar då det beror på flera förutsättningar så som storlek på skadan, takmaterial etc. För att få ett säkert beslut rekommenderar vi att vi kommer förbi en kostnadsfri offert.

Du kan som privatperson söka ROT-Avdraget när du renoverar eller lägger om taket. Detta kan dra ned kostnaden på arbetskostnaden på upp till 30%. Om ni vill veta mer kan ni kontakta oss för mera information.

Det kan bero på vilket takmaterial ni har eller klimatet. Om ni utsätts för mycket väder kan skador uppkomma snabbare. Vi rekommenderar att ni ser över taket var 20e år, men vissa material kan hålla betydligt längre.

Vi erbjuder alltid kostnadsfria kostnadsförslag så att du som kund ska kunna se på ett ungefär vad totalkostnaden blir. Offerten innebär alltså att du får reda på priset och är inte bindande.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Huddinge
Read More
Vi behövde se över vårt tegeltak till villan i Huddinge. Dem erbjöd en fri offert, lagade hålet direkt och allt utfördes proffsigt & snabbt. Mycket nöjda! Vi rekommenderar!
Erik
Enskede
Read More
Vi kände oss trygga direkt från början när vi valde Takläckage i Stockholm. Deras takläggare var lyhörda och arbetade för fullt för att renovera vårt tak i tid. Efter allt var klart städade de upp efter sig. Väldigt nöjda!
Petra F
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Takläckage i Stockholm när vi upptäckte att det läckte vatten från undertaket till vårt garage i Haninge. De la nytt tak och det blev äntligt torrt! Kan varmt rekommendera!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Tegeltak & Takstol till Villa. Haninge

Takreparation & takläggning till villa ute i Haninge. Ny takstol & takpannor.

Omläggning Tegeltak. Täby Lahäll

Omläggning av tegeltak till villaägare på 330 kvm i Täby Kommun, Lahäll. Svarta tegelpannor.

Inklädnad av Skorsten. Huddinge

Renovering & inklädnad av skorsten till villa i Huddinge. Plåt som täckmaterial för extra lång hållbarhet.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 49
E-mail: offert@takläckage.se

Vill du bli kontaktad?